Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paysafecard (Pytanie)

MadMike41

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, nie wiem czy nie powinno to być w playspan/G1 ale duzo tu jest tematow na temat płatnosci, a więc do rzeczy.

Kiedy ide do sklepu po PSC wszystko Ok tylko w każdym sklepie pytają mnie czy karta -18 czy + 18 lat i ja wybieram oczywiscie -18 bo mam 12 lat więc nie wiem czy by mi nawet sprzedali.

A jak probuje placic na PS albo G1 to mam jakis błąd psc a jak dla GF place na metka czy airrivals to wszystko jest w porządku.

Czy ten błąd to wina wersji PSC czy poprostu czegos innego? Bo mam tak za każdym razem ,a lepiej jest placic PSC bo wygodniej.

Pozdrawiam , MadMike

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Lol, czyli są jakieś różne rodzaje kart?! Wygląda na to, że tak. Inne przepisy, z tego co wiem mieskasz w UK prawda ?

Pewnie GF zgodziło się na akceptację kart poniżej 18 lat, a G1 nie. Wszystko zależy od przepisów w danym kraju.

Widać asekurują się przed płatnoścami dokonywanymi bez zgody rodziców.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

No tak w UK i sprzedają mi tą -18, no ale cóż to będe musiał ze sprzedawcą pogadać i tyle.

A jak nie wypali to poprostu dam sobie spokój.

Jakos mnie nie trzeba kontrolować w wydawaniu kasy, no ale chyba lepiej.

W sumie nie dziwię się, dlaczego Playspan ma to samo.

Jak dzieciaki miałyby wydawać dziesiątki funtów na gry, to by się uzależniły w koncu i własnej kasy by nie miały na cokolwiek...

Dzięki za odpowiedź, można raczej zamknąć ;)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...