Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Key Wielo Razowy.!

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BDPK-YA66-86YU-MQBT jest to key uniwersalny nie wiem przez ile będzie można go używać ale jak narazie działa , jak przestanie działać napiszcie

@

EA szaleje patrze teraz na facebook i w ciągu ostatniego tygodnia rozdali ok 100 tysięcy kluczy do CB.!

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@up

nie wiem ile on będzie dziłał było dużo takich key'ów na fb już ale dzała on albo 1 od ich posta na fb , 12 g , 24 , wczoraj też dali jednego , a w środe rozdali 30k key'ow , w czwartek też

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

No bo mówie że jakieś 12 godzin działa.! 12 godzin to maks . W sobote pewnie będzie nowy key to go wam podam ;]

1390144171-U592769.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No bo mówie że jakieś 12 godzin działa.! 12 godzin to maks . W sobote pewnie będzie nowy key to go wam podam ;]

Klucz nie ma żadnego limitu czasowego , jeden wielorazowy klucz może wykorzystać maks. 5 osób , potem przestaje działać.

Zbieram plusy , kliknij

add.png

[Tut] Jak zrobić poprawnie port forwarding ( przekierowywanie portów )

- Potrzebne przy stawianiu serwerów no hamachi

http://www.mpcforum....ort-forwarding/

mca.png

Opublikowano
Klucz nie ma żadnego limitu czasowego , jeden wielorazowy klucz może wykorzystać maks. 5 osób , potem przestaje działać.

w takim razie temat raczej do zamknięcia, ale Mąka, pozostawiam ten temat w twoich rękach :D

więc proszę też kida o niezmykanie tematu, Mąka zrobi z nim co uważa za stosowne.

Opublikowano

Z kąd ma on takie info?? Dziwne bo ja 4 godziny po poście na facebook wpisałem klucz i działał , mam twierdzić żę 5 osób tego nie wykorzystało? A było ponad 230lubię to...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Kurcze ... Potrzebuje klucza dla 4 osób , bo chce zagrać z kolegami.

Sam szukam codziennie na necie kluczy , ale wszystkie juz wykorzystane.

Jakby komus przyszły dwa klucze ,bo zarejestrował 2 konta to bardzo prosze o wysłanie mi na PM jednego.

W moich kręgach już wielu odpadło !