Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę O Pomoc(Zp)

19Franek64

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

96.252.147.228:8080. Moglibyście podać mi wszystki informacje na temat tego ip?Będę ogromnie wdzięczny

I jeszcze jedno pytanko. Wypełniłem w sumie ponad 80 ofert a mimo ro zp zostały doładowane z maximum 5,6

Co jest przyczyną że siedze pół dnia przed kompem a zp dalej nie ma? Proszę o pomoc

Opublikowano

raz wypelnilem raklame rano to okolo 2 w nocy bylo zp ;)

Jeśli pomogłem Ci w czymś walnij +, albo chociaż się :)

Dziękować ;)

150 postów w ciągu 1.5 roku ale spam!

Opublikowano

Czy oni sprawdzają moje dane? Wszędzie pisze "proszę podać prawidłowe dane"(po angielsku) Dlatego pomyślałem że potrzebuje wszystkich danych na temat tego adresu ip 96.252.147.228:8080. Jest jakaś strona co tylko wklepiesz ip i masz wszystkie dane?

Opublikowano

dane musisz podac prawdziwe ;) bez tego ani rusz

Jeśli pomogłem Ci w czymś walnij +, albo chociaż się :)

Dziękować ;)

150 postów w ciągu 1.5 roku ale spam!

Opublikowano

Czy przy wpisywaniu prawdziwych danych mogę podać swój e-mail?Jak mogę uzyskać wszystkie informacje na temat danego ip tzn. imie nazwisko,ulica,postal code,jak trzeba to data urodzenia,numer telefonu ird.?

Opublikowano

Czy te dane generowane na tej stronie są prawdziwe? Potrzebne mi są informacje:Imię i Nazwisko.ZIP OR POSTAL CODE. Nr telefonu komórkowego,e-mail,Miasto,Stan,Data urodzenia,ulica. Gdzie mogę mieć to wszystko w jednym żeby to zadziałało.Jak możecie to piszcie tu nazwy reklam i od jakiego sponsora które w 100% działają

Opublikowano

po prostu wklep ten adres w google, wtedy wyskoczą ci strony. szukaj takiej z napisem "track" tam będziesz miał podane miasto itp. Potem wklep nazwę miasta i stanu (jeśli ip z usa) i dodaj słowo "hotel", tak uzyskasz adres, zip i telefon.

Dajesz -? To się przynajmniej podpisz i powiedz za co. Jak to nie to ****.

Opublikowano

Ludzie, ogarnijcie się... Franek załozył temat żebyście mu podali dane, a nie nabijali posty. Jeżeli znasz miasto, to wchodzisz w Google i wpisujesz nazwe miasta np( Carlsbad hotel) I wchodzisz w 1 lepszy link i tam są podane wszystkie dane. Adres, Telefon, Zip code itp. Daty urodzenia, Imienia i nazwiska prawdziwego nie musisz podawać :)

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil