Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wp] Paczka Tools'Ów Do Do

pampersi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zająłem się przetłumaczeniem toturiala do nowej paczki tools'ów do DO wypuszczonej przez "roscatel" >>Oryginalny temat<< !

Dobra, do rzeczy.

Co zawiera paczka?:

-"Antistealth": Widzisz niewidzialne statki z dopiskiem "INVISIBLE"

-"Bonusbox": Kiedy przelatujesz koło Bonusbox'ów to zostają one zebrane. Trzeba pamiętać o zmienianiu honeyboxów (folder custom>honey.txt)

-"DO_Lokator": Zaznacza wroga na mini mapce czerwonym kwadratem (jak na mapie X-1)

Instalacja i konfiguracja:

1. Ściągamy paczkę z WP i tools'ami z >>KLIK<<

2. Wypakowujemy na pulpit

3. Odpalamy "WP667f.exe"

4. Cieszymy się hackami ;]

SKAN:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=0d08ef0ae25e487121560a62b1d42bf6b49f4b1daa66d53196f5eaa702b9aa23-1294935623

* Użytkownicy win7 musza wyłączyć DEP, i włączać zawsze "WP667f.exe" jako "Administrator" (Odpal cmd jako admin, i wpisz bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff. Zresetuj kompa)

** Użytkownicy XP musza zrobić podobna czynność

#Tak powinien wygadać boot.ini

92940635.png

#Restartujesz kompa.

Jeśli komuś nie działa proponuje sciagnać FireFox'a 3.6.12 >>KLIK<<

Dla niedowiarków, którzy będą wpierali, że nie działa

Możecie dać plusa jak chcecie.

@down

Dzięki, że zeskanowałeś bo zapomniałem.

18706.png
Opublikowano

Może i działa lecz zawiera keyloggera , gościu pisze , że jest niby nieszkodliwy , ściągajcie na swoją odpowiedzialność

Link do skana : http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=0d08ef0ae25e487121560a62b1d42bf6b49f4b1daa66d53196f5eaa702b9aa23-1294935623

Definicja wirusa zawartego w tym cheacie

KGB Spy is a keylogger which records all keystrokes (along with captions), It can record language specific characters along with date and time in log files. It has clip board monitoring facility and also has the ability to take screenshots of the system from time to time. It can run stealthily and if configured it can send the log files to the specified email address or the specified FTP address. We recommend that you should remove this immediately if not installed for a purpose.

Mniej więcej wyjaśnienie na polski co on robi :

Nagrywa wszystko co piszesz , potrafi robić screenshoty , zapisywać logi i wysyłać je na podany adres email lub adres FTP

Zbieram plusy , kliknij

add.png

[Tut] Jak zrobić poprawnie port forwarding ( przekierowywanie portów )

- Potrzebne przy stawianiu serwerów no hamachi

http://www.mpcforum....ort-forwarding/

mca.png

Opublikowano

Ja na tym śmigam na garenie właśnie. I dziękuje temu kolesiowi że zrobił coś takiego :D

Zbieranie skrzynek działa, pokazywanie niewidzialnych działa, nie wiem jeszcze jak z wrogami (gram na Garenie)

Opublikowano

a boxy nie powinny być oddzielane srednikami?

@EDIT

Na viscie mi nie działa, może też na viscie trzeba zrobić to co na 7?

zakaz handlu

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Tlumaczone z e*pvp :)

Fajne, ale szkoda, bo do tej pory niewiele osob je mialo :( Przynajmniej na PL1, PL2, PL3 :D

Opublikowano

a mi wyskakują takie błedy, podczas wypakowywania ;/

! E:\GOOGLE CHROM\WP667F (1).rar: Błąd CRC w WP667F\!wp667.txt. Plik jest uszkodzony

! E:\GOOGLE CHROM\WP667F (1).rar: Nieoczekiwany koniec archiwum

Opublikowano

Ściągnij do końca...

tylko problem w tym że ściąga do końca, plik powinien mieć 3,49 mb a mój ma tylko 13kb i to już kilka razy tak ;/

EDIT: dobra pobrałem przez jd i już jest wszystko spoko :D

Opublikowano

Ja na tym śmigam na garenie właśnie. I dziękuje temu kolesiowi że zrobił coś takiego :D

Zbieranie skrzynek działa, pokazywanie niewidzialnych działa, nie wiem jeszcze jak z wrogami (gram na Garenie)

Cieszę się, że działa, tylko czy zmieniłeś kody h-box'ów, bo na Geranie są całkiem inne niż na BP. Jak coś to chyba ten temat Ci pomoże: http://www.mpcforum.pl/topic/263154-h-box-udobot-v40/

Tutaj chyba nie

@EDIT

1. Jaki błąd Ci wyskakuje?

2. Czy uruchamiasz WP jako administrator?

3. Spróbuj powtórzyć wszystkie kroki jeszcze raz.

Tlumaczone z e*pvp :)

Fajne, ale szkoda, bo do tej pory niewiele osob je mialo :( Przynajmniej na PL1, PL2, PL3 :D

Eee tam, nie możemy być takie żyły i trzymać wszystko dla siebie: P

18706.png
Opublikowano

Za duzo trojanow, sciagnalbym na garene ale wole nie ryzykowac

Na elitepvpers nic nie krzycza ze cos jest nie tak a temat jest juz pare dni,czyli na 99% czysty...

@EDIT

Download Honey Updater v3.2.4-cos nowego do aktualizacji "skrzyneczeczek"

Ty byś tego nie posiadał gdyby nie tamten koleś w jakimś temacie...

Ja to znalazlem czy on nie istotne,poprosiłem a pampersi przetlumaczyl...

jak by sie dalo to niech ktos wrzuci screna z wierszem polecen jak to ma byc wpisane bo cos mi nie wchodzi...mam win 7...

a i tak sie zastanawiam czy to jest bezpieczne z tymi skrzyneczkami ?? Z AntiStealh usuneli ta opcje, a tak po za tym malo różni sie od AntiStealh 4...ten "DO_Lokator" jak on dziala ?? zaznacza wrogow nie wazne gdzie sa na minimapce czy zaznacza tylko tych co sa w poblizu ??

Opublikowano

a dało by się zrobić by to się nie odpalało przez firefox lub chroma tylko przez Udo bot i że nawet jak nie zaznaczysz żeby boxy zbierało to żeby on to zbierał za pomocą teko skrypta?

Opublikowano

a dało by się zrobić by to się nie odpalało przez firefox lub chroma tylko przez Udo bot i że nawet jak nie zaznaczysz żeby boxy zbierało to żeby on to zbierał za pomocą teko skrypta?

Nie, jeśli chcesz zbierać tak skrzynki to ściągnij udobot by biolog.

To bezpieczne to jest bo jedni pisza, ze nie a drudzy, ze cos im nie dziala.,.

Wszystko odpalasz na swoja odpowiedzialność.

@

No dobra mam bioBOT.exe już w WP zmienione ale ona nadal podlatuje do skrzynek i zbiera normalnie. Możesz bardziej się rozwinąć w tej wypowiedzi jak to zrobić?

PS: Bio na pewno jest bezpieczny?

Jeśli masz już ściągniętego BioBota, to zaznaczasz opcje cleaner w nim, i nie odpalasz WP wtedy.

Czy jest bezpieczny to tego nie wiem, ale za to ma przyzwoite wyniki w 10h 26 tysiecy urki z Vegą FS podkręconą promerium.

18706.png
Opublikowano

No dobra mam bioBOT.exe już w WP zmienione ale ona nadal podlatuje do skrzynek i zbiera normalnie. Możesz bardziej się rozwinąć w tej wypowiedzi jak to zrobić?

PS: Bio na pewno jest bezpieczny?

Opublikowano

To mi działa, i jak dla mnie jest bardzo przydatne (da się zrobić żeby śmigało na google chrome? :x)

A jako że ktoś zszedł do tematu biobota, wie ktoś czemu mam taki błąd? I co zrobić żeby go naprawić? (mam net framework 4.0)

bladfn.png

Opublikowano

a ma to coś keylogera i czy kradnie konta proszę o odpowiedz bo nie chce stracić konta

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Nie chcesz stracić konta? To nie używaj bota. Ani nie szukaj po różnych takich stronach, bo prędzej czy później się natkniesz na keyloggera.

A to coś nie ma keya, sam używam i dobrze działa (chociaż szkoda że mnie nie działa na chrome, ale trudno :P)

• 2 tygodnie później...
Gość Pan Maciek
Opublikowano

Jak włączyć zbieranie bonus bokxów

Ladujac skrypt jest ono domyslnie wlaczone :)

Opublikowano

Bo mam jescze pyanie jak właczyć widzenie wrogów bo na x-2 nie widać. Ani na innych mapach.

Nie KlikajTEGO!!!

Chyba zbieram plusy taki ten guzik "+".

Opublikowano

Mam win 7 i po wpisaniu w cmd: bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff. Wyskakuje taki napis: The boot configuration data store could not be opened. Access is denied.

Co z tym zrobić ?

Dodam że na lapku nie ma innego profilu niż administrator. Win 7 32bit jeżeli to może w czymś pomóc.

ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...