Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak kupić postać za yangi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam mały problem ponieważ chce kopić postać ale nie za PLN tylko yang i naradza się pytanie jak zrobić zęby nie zostać oszukanym . Mam jeden pomysł lecz nie wiem czy on jest dobry dlatego proszę wypowiedź gracza który już tak robił .

Dam + :)

Opublikowano

Kupno kont za yangi zawsze bylo niebezpieczne. Ja nigdy bym sie na takie cos nie zdecydowal ^^.. Jak ja sprzedawalem konto na PL-u to rozmawialismy na TS i krok po kroku aby nie doszlo do oszsutwa ale teraz to na 100 graczy przypada 99 zlodzieji wiec mozesz to zrobic ale na wlasne ryzyko ^^...

Opublikowano

Nikt się nie zamieni, bo teraz 100kk yang za 10zł chodzi, więc jak masz powyżej to sprzedaj yangi i kup za PLN jaki problem?

Bądź Ludziem, Daj MINUS!

Opublikowano

Najpierw zaprezentuj nam swój sposób to napiszemy czy dobry czy zły.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

jakos przez allegro mozecie sie dogadac chyba , ze on zrobi aukcjie za dana kwote w zl napisze w aukcji ze sprzedaje konto czy tam czas poswiecony na gre za walute w grze ktorej wartosc jest odpowiednikiem kwoty za ktora wystawil konto i napisze ile to jest tych yang , chociaz nie wiem czy to jest dozwolone na allegro bo brakuje mi troche doswiadczenia i jak cie jednak oszuka to zawsze moze miec jakies konsekwencje z tego

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nigdy nie bedzie 100% ze cie ktos nie oszuka o na policje tego nie zglosisz bo to nielegalne chandlowanie postaciami juz lepeij kupic na allegro bo jak tam cie oszukaja to mozna im wytoczyc proces

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ja wole nie ryzykować kupować postać za yang.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Nie ma takiego sposobu,żeby być pewnym że Cię nie oszukają. Zawsze jest jakiś % ryzyka.

fffgl.png

Chcę mieć nadzieję, by móc wierzyć,że niemożliwe nie istnieje,że nigdy nie mówi się nigdy,że wiara czyni cuda,mieć nadzieję,że nigdy nie zdobędę się na to,by zebrać siły i zniszczyć wszystko, co sama osiągnęłam.... [AnAzIsS]

Opublikowano

Nie ma bezpiecznego sposobu przy kupnie konta za yangi raz cię może ktoś oszukać a raz wręcz odwrotnie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...