Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uncharted 3

Paolo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wasze wrażenia po trailerze i gameplayu??? Myśle że to nawet GOWA 3 pobije, bo grafika jest zaje*****.

Trailer :

PaoloThe108.png
Opublikowano

Hah no miałem właśnie pisać o tym news'a xD

Ale to jest taki trailer tylko że z dodanym chodzeniem Drake'a po piasku na pustyni.

W tym temacie jest gameplay opublikowany przez NaughtyDog i w HD:

To jest ukryta treść, proszę

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Hah no miałem właśnie pisać o tym news'a xD

Ale to jest taki trailer tylko że z dodanym chodzeniem Drake'a po piasku na pustyni.

W tym temacie jest gameplay opublikowany przez NaughtyDog i w HD:

To jest ukryta treść, proszę

Po trailerze też można wywnioskować że gra będzie świetna, nawet wiem że będzie to w Arabii. To jak widać piasek, jest świetne. W poprzedniej części śnieg, teraz piasek.

Gameplay już widziałem też fajny.

PaoloThe108.png
Opublikowano

O Jejciu,czyli trzeba zmiast gry na Mov'a zbierac na U3:)

Swietna Serwia Gier, Mam Narazie 2 ktore wyszly.

No to tylko czekac.

Opublikowano

Jak wasze wrażenia po trailerze i gameplayu??? Myśle że to nawet GOWA 3 pobije, bo grafika jest zaje*****.

Trailer :

Jak na razie żadna gra nie ma takiego silnika jak silnik Naughty Dog. :) To jest po prostu najwyższa półka- nie tylko graficzna. ;)

Gra to oczywiście pozycja obowiązkowa- czekamy! xD

Opublikowano

Jak na razie żadna gra nie ma takiego silnika jak silnik Naughty Dog. :) To jest po prostu najwyższa półka- nie tylko graficzna. ;)

Gra to oczywiście pozycja obowiązkowa- czekamy! xD

też zapomniałem napisać o grze Heavy Rain ona też ma bardzo piękną grafike ale po tej z U3 raczej także zostanie pobita.

PaoloThe108.png
Opublikowano

też zapomniałem napisać o grze Heavy Rain ona też ma bardzo piękną grafike ale po tej z U3 raczej także zostanie pobita.

Oczywiście Heavy Rain i nadchodzący L.A Noire to topka jeśli chodzi o silniki, grafikę, dźwięk, klimat, grywalność i interfejsy.

Ale Uncharted również jest w tej topce i osobiście mi podoba się najbardziej :)

Uncharted to must-have, ten klimat... ahh, nie mogę się już doczekać :P

Opublikowano

Jakoś jedyna(i ostatnia, raczej) gra którą kupię na PS3 w 2011, przerzuciłem się na piecyka i posprzedawałem gry, ale Uncharteda trzeba mieć. Oby była długa, przynajmniej 20 godzin, i może coś związanego ze starożytnym Egiptem będzie? Cóż, pożyjemy, zobaczymy :) MUST HAVE.

Opublikowano

Jakoś jedyna(i ostatnia, raczej) gra którą kupię na PS3 w 2011, przerzuciłem się na piecyka i posprzedawałem gry, ale Uncharteda trzeba mieć. Oby była długa, przynajmniej 20 godzin, i może coś związanego ze starożytnym Egiptem będzie? Cóż, pożyjemy, zobaczymy :) MUST HAVE.

Akcja będzie się działa prawdopodobnie w Arabii. W trailerze jak na początku leci ten ekran co tam jest pistolecik masz mape Arabii.

PaoloThe108.png
Opublikowano

No gra będzie super, w 2 część nie grałem ale za to mam 1. Dla mnie jak na razie najlepszą grą na PS3 jest Heavy Rain, za kilka dni kupuję GoW3 więc zobaczymy, może coś się zmieni ;p

Opublikowano

mi sie niepodoboja gry tego typu ja lubie gre akcji lubie komus przypierdolic heada xD

fajna zabawa ale gry przygodowe nie w moim guscie

ja musze miec po prosty m4a1 kumpli z klanu i innych graczy

gry single nudza mnie ^^

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

mi sie niepodoboja gry tego typu ja lubie gre akcji lubie komus przypier***** heada xD

fajna zabawa ale gry przygodowe nie w moim guscie

ja musze miec po prosty m4a1 kumpli z klanu i innych graczy

gry single nudza mnie ^^

Ehh...

Żałuj, bo to jedna z najlepszych gier w historii. Oczywiście zależy kto co lubi, ale w tą grę powinien zagrać każdy- grafika, dźwięk, przyjemność z rogrywki... Jeżeli jesteś fanem FPS'ów to w tą grę i tak powinieneś zagrać.

Uncharted owszem jest grą przygodową, ale też grą akcji TPP. W ten tytuł po prostu trzeba zagrać- epicka historia, epicka przygoda, epicka gra :)

Tutaj gameplay w HD:

Pozdrawiam.

Opublikowano

nie to nie gra dla mnie napewno w nia niezagram

przyznam ze grafika ladna itp fajnie dopracowana

lecz wiem ze mnie nie wciagnie bo jestem nerwowy

i wiem ze bedzie moment gdzie niebede umial czegos zrobic i sie wkurwie

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ehh...

Żałuj, bo to jedna z najlepszych gier w historii. Oczywiście zależy kto co lubi, ale w tą grę powinien zagrać każdy- grafika, dźwięk, przyjemność z rogrywki... Jeżeli jesteś fanem FPS'ów to w tą grę i tak powinieneś zagrać.

Uncharted owszem jest grą przygodową, ale też grą akcji TPP. W ten tytuł po prostu trzeba zagrać- epicka historia, epicka przygoda, epicka gra :)

Tutaj gameplay w HD:

Pozdrawiam.

zapomniałeś dodać że to także gra logiczna

PaoloThe108.png
Opublikowano

zapomniałeś dodać że to także gra logiczna

Owszem, ale to już taka podkategoria.

W Uncharted jest sporo łamigłówek, przy których naprawdę trzeba pomyśleć ;)

Nie jest to tylko bezsensowna, monotonna "nawalanka" tylko mieszanka wybuchowa TPP, Akcja, Przygoda, Logika.

Cudo i must-have :)