Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Wygrać Ox Nie Znając Odpowiedzi ;D

Rasiker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc napisze wam króciutki poradnik jak wygrać OX tylko można dostać banika ;D (Jeżeli było nie minusować, nie ogarnę all mpc ;P)

No to jest konkurs OX i my odpadliśmy a jest zajebista nagroda -.-

Wchodzimy na metin2mod (oczywiście nie stronę), logujemy się na dany server, idziemy na konkurs dajemy na jakiegoś kolesia który jeszcze odpowiada, dajemy na niego warp i cieszymy się że jesteśmy w środku :D

Skąd pobrać moda? www.metin2mod.tk (dla tych co 1 raz o nim słyszą ;D)

To tyle, pozdrawiam i cieszcie się nagrodą z OX lub banikiem tak jak ja na Fantastic-Worldzie ;>

Opublikowano

tylko jak tak zrobisz, twoja postac się nie cieszy, a gdy GM to zobaczy odrazu pewnie poleci ban. Ale mozna zawsze zrobic jakiegos noobka 1lv , i moze nikt nie skapnie sie.

PS. przynajmniej na tym serverze co ja gram tak jest ze postac sie cieszy^^

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

tylko jak tak zrobisz, twoja postac się nie cieszy, a gdy GM to zobaczy odrazu pewnie poleci ban. Ale mozna zawsze zrobic jakiegos noobka 1lv , i moze nikt nie skapnie sie.

PS. przynajmniej na tym serverze co ja gram tak jest ze postac sie cieszy^^

Ale nie od razu jak oni się cieszą czy cuś tylko po pytaniu ;p

Opublikowano

To nie działa ! Konkurs OX jest tak zrobiony że na 100% nie zadziała a i próbowałem na swoim privie nie działa !!!

ytut.gif

bdaj.gif

Opublikowano

To nie działa ! Konkurs OX jest tak zrobiony że na 100% nie zadziała a i próbowałem na swoim privie nie działa !!!

Tak? To dziwne mi jakoś działa cały czas na NerdMT2 wygrałem OX a to był niemiecki server a ja z niemieckiego tylko co znam to Hi Hitler -.-

Opublikowano

Sposób może i dobry ale...

To nie działa.

dzięki temu tylko będziesz w środku ale nawet jeśli zostaniesz do końca to i tak nagrody nie dostaniesz... gdyż to skrypt ?(nie wiem jak to nazwać) kontroluje to czy odpadłeś czy nie.

Jak już pisałem jest to tylko wizualne nie przynosi korzyści...

Opublikowano

Sposób może i dobry ale...

To nie działa.

dzięki temu tylko będziesz w środku ale nawet jeśli zostaniesz do końca to i tak nagrody nie dostaniesz... gdyż to skrypt ?(nie wiem jak to nazwać) kontroluje to czy odpadłeś czy nie.

Jak już pisałem jest to tylko wizualne nie przynosi korzyści...

A to GM nie daje nagrody ? Bo na NerdMT2 GM mi dał nagrodę 300kk.

Opublikowano

no o 1levelowej postaci nie pomysalem ale raz dostalem bana za to ze mialem 4x konto na ox

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ja tam myślę, że sposób dobry. Tylko na PL-u jak mówił Greey to może banik szybko polecieć.

Ale na privy może dużo lepiej to działać ; p

Opublikowano

troche glupie:>

Jesli dasz - Jestes Spoko Ziomek

Jezeli dasz + jestes LamuS!

10 V

20 V

30 V

50 V

100 X

150 X

200 X

250 X

300 X

350 X

400 X

444231786.png

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...