Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Perfekcyjne, szybko wybuchające nade.

The.Fast.Men

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

tworze ten poradnik, dla ludzi który zaczynają swoją przygodę z OP7 i nie wiedzą o tym tricku.

Tak więc zaczynamy:

!. Bierzemy granata w dłoń.

post-4805-1235301093.jpg

2. Naciskamy PRAWY przycisk myszy (PPM). Wtedy pojawi nam się takie kółeczko, w środku jest odliczanie od pięciu. To jest czas jaki pozostał do wybuchu nade.

post-4805-1235301230.jpg

3. Przytrzymujemy LEWY przycisk myszy (LPM). Ten LPM to siła rzutu granatem. U mnie wyglądało to tak:

post-4805-1235301295.jpg

4. Wyrzucamy nade, najlepiej tak między 1-2 sec, wtedy przeciwnik nie jest w stanie uciec, i mamy większą szanse na zabicie go.

d23735233b786cb5.jpg

Dołącz do nas! :)

Opublikowano

ja tam osobiście expie do 15 lvl'a i kupie sobie wyrzutnik granatów :D to jest takie ulepszenie, ale tak łatwo tym można zajebać kogoś.. ;d jak narazie 5 lvl ;s trzeba expić dalej :PP

d23735233b786cb5.jpg

Dołącz do nas! :)

Opublikowano

@up

Jak chcesz szybko 15lvl, to ściągnij mojego D3D'ka i włącz tylko Chams, No Spread/No Recoil i będziesz miał niezłe staty na każdym meczu.

"There is no other...then Tibia"
00034718xn1.gif
"Obama r0xi"
Opublikowano

Ciekawe ja tylko używałem no respawn

1321383239-U30311.png

Powróciłem jak feniks by Zniszczyć To co było

i sprawić iż wszystko powstanie z popiołu

Opublikowano

Hehe dobrze dziala ;D ostatnio takim numerem 3 zabilem granatem xD.

Opublikowano

Bardzo fajne :D dopiero zaczynam wiec sie przyda :) 5*

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...