Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

prosze o pomoc...

mógłby ktos podac tutaj najnowszego bota do RSa do WC?

najlepiej ze skanem i zeby sprawował sie świetnie w scinaniu yewek i wkładaniu do banku

jeśli ktos chce niech napisze według tego wzoru

link do ściagniecia bota:

skan:

instrukcja:

bo jak sciagam rsbot i sie aktualizuje do 220 to mam tylko 1 plik tego bota... nie mam folderów... nic a gdy sie załaduje to sie loguje i loguje i ngdy mi sie nie zalogował

wiec prosze w instrukcji zamiescic obrazki .... daje + i - w kazdej ilosci itp ale tylko prosze o pomoc

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

dobra widze obraz itp... ale jak daje RUN a potem wybieram skrypt ten pierwszy AIO CHOPPER to mi postac stoi chociaz ustawiam zeby scinał na other albo na GE... niech gdzie kolwiek scina ale aby scinal... i czy da sie kolo Lumbridge jakos scinac te 3 yewy?

!@edit

i nagle działa Oo ale mniejsza z tym bo ten bot chyba nie wsadza do banku tych yew'ek co nie?? da sie jakos to zmienic?

@edit

sciagnolem te skrypty inne i uzywam takiego skrypta 'wcpowerlevelbot" i nie jestem pewny czy daje on do banku yewki ale inne boty to albo sie wyłacza odrazu albo nie działają wiec nie wiem może xle skopiowałem

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

dobra widze obraz itp... ale jak daje RUN a potem wybieram skrypt ten pierwszy AIO CHOPPER to mi postac stoi chociaz ustawiam zeby scinał na other albo na GE... niech gdzie kolwiek scina ale aby scinal... i czy da sie kolo Lumbridge jakos scinac te 3 yewy?!@editi nagle działa Oo ale mniejsza z tym bo ten bot chyba nie wsadza do banku tych yew'ek co nie?? da sie jakos to zmienic?@editsciagnolem te skrypty inne i uzywam takiego skrypta 'wcpowerlevelbot" i nie jestem pewny czy daje on do banku yewki ale inne boty to albo sie wyłacza odrazu albo nie działają wiec nie wiem może xle skopiowałem

power chop oznacza to że szybko trenuje wc i zamiast zanosić je do banku to wywala troszę angielski musisz potrenować jak takich podstawowych rzeczy nie wiesz musisz ściągnąc skrypta takiego aby nie miał automatycznie zaznaczonej opcji power chop tylko aby miał ją odznaczoną wtedy będzie ci zanosić yewy i inne do banku

Użytkownik od 21 kwi 2010

Posty: 100  200  300 ☑ 400  500  600  700  800 ☐ 900 ☐ 1000 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...