Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Bugfire Inject In Xp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc ... postuje tutaj hacka z MPGH.net stwozonego przez [GER]BugFire team (dostalem prawa)

HACK zawiera

-see ghost's

-no wapon change delay

-instant defuse

-no high jump dmg

FILM albo na moim kanale :

To jest ukryta treść, proszę

lub tutaj :

http://www.youtube.com/watch?v=vDLYUS_hHak

import nie dziala ... wychodzi błąd jak jest 100% wiec po prostu sciagajcie z opisu filmu

wkleje jeszcze tylko readme.txt

First of al the whole team of BugFire thanks you that you ever have opened the ReadMe.rtf :D

We think most users just try to inject the hack, and if they fail they would not read the text... They ask stupid questions, and we have to answer the same question about 100 times ^^

Okay but now the real ReadMe:

SeeGhost's

NoWeaponChangeDelay

NoFallDamage

Instant Defuse

But why we have 3 versions? The reason is, we have got a little bug in Instant Defuse, if you defuse more than 2 times you get an client error and will be kicked out of the room..

So it's your choice, if you want it or if you dont want it!

Some things, which are important for us:

Credits:

aитhʁax

SkEiTa

iSt0re

Robmaster12 (satsat590) for XP injecting vid

Our YouTube, there you always find our updates: http://www.youtube.com/user/PremiumLoad

windows XP tutorial: http://www.youtube.com/user/satsat590

Dont forget to sub us ;)

Passwort is always: teambugfire2011

MPGH user, let a VM there: http://www.mpgh.net/forum/members/711282--ger-teambugfire.html

Our BLOG:

http://share-media.de/

We do not leech, if you think we do.. fuck you!

//Stay turned TeamBugFire

ze względu na jebniecie nie UPLOADA na tą stronke daje virus scana i link do media.fire

virus scan :

Opublikowano

+ juz poleciial do Ciebie.

Hack DZIALA (NA WINDOWS7 jak by kto pytal tez dziala )

Tylko jest jedna mala wada przy czestym dyfuzowaniu (rozbrajaniu) bomby wyskakuje klijent error tak wiec trzeba na to uwazac

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

14iljqe.jpg

Opublikowano

+ juz poleciial do Ciebie.

Hack DZIALA (NA WINDOWS7 jak by kto pytal tez dziala )

Tylko jest jedna mala wada przy czestym dyfuzowaniu (rozbrajaniu) bomby wyskakuje klijent error tak wiec trzeba na to uwazac

powyzej 2+ i jest to opisane w readme.txt

a za + dziękuje

Opublikowano

no fakt olalo go troche osob , ogolnie ja kozystam tylko z szybkiego zmnieniania broni ... rozbrajania nie polecam bo zaraz cie wywala z gry :P

userbarwb.png

14iljqe.jpg

Opublikowano

no fakt olalo go troche osob , ogolnie ja kozystam tylko z szybkiego zmnieniania broni ... rozbrajania nie polecam bo zaraz cie wywala z gry :P

taj i ja robie ... pracujemy teraz na hackem bez przeladowania broni

Opublikowano

trzeba bylo nazwac temat HACK od razu wszyscy by wchodzili :P ale jeszcze nikoogo nie spodkalem kto by szybciutko rozbrajal bombe i wogole ostanio na gostah jest malo hackerow wiec mozna grac spokojnie jako gost :) axe i jazda :) ja znalazlem hacka (wall,aim...) ale jest sapakowany i zabezpieczony haslem, haslo mozna sciagnac ze stronki ale trzeba reklame zrobic . w tym serwisie moj nr jest juz rarejestrowany i dupa :( i nie moge reklamy obejsc. jakby ktos hcial poswiecic kolo 3 zl na telefonie to prosze na priva dal link to hasla i hacka

userbarwb.png

14iljqe.jpg

Opublikowano

trzeba bylo nazwac temat HACK od razu wszyscy by wchodzili :P ale jeszcze nikoogo nie spodkalem kto by szybciutko rozbrajal bombe i wogole ostanio na gostah jest malo hackerow wiec mozna grac spokojnie jako gost :) axe i jazda :) ja znalazlem hacka (wall,aim...) ale jest sapakowany i zabezpieczony haslem, haslo mozna sciagnac ze stronki ale trzeba reklame zrobic . w tym serwisie moj nr jest juz rarejestrowany i dupa :( i nie moge reklamy obejsc. jakby ktos hcial poswiecic kolo 3 zl na telefonie to prosze na priva dal link to hasla i hacka

dam mi tego aima xD

Opublikowano

Fajny hack :D Trzeba się chyba będzie wybrać na Ghost mode ;] + jak najbardziej się należy ;]

@danielekbrd To dobrze, że tak nazwał temat :D Dzieci Neo się dużo nie będzie zlatywać;D

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

ej ludzie mi dziala all na windows 7 hack ok ale nie moge sie zalogowac pisze you acces coonut test server o co chodzi.?!

Jeśli ci pomogłem podziel się --

Opublikowano

z reszta w filmiku koles mowi ze nie wylaczenie injectora po zaladowaniu Xtrapa moze skonczyc sie banem , pewnie tego nie zrobiliscie

userbarwb.png

14iljqe.jpg