Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak ^^... Moj braciak posiada konto na steam. Pobieral steam-a z internetu. Dzisiaj przez SMS-a zakupil sobie key do CS-a. Po wpisaniu kodu pokazuje sie ze jest nie poprawny itp. Slyszalem ze trzeba posiadac Steam-a z plyty i aby zrobil to bez CD trzeba pobrac Obraz plyty CD oraz program typu alcohol 120%? ^^ Prosilbym o jakies rady itp ^^..

Opublikowano

Kupowałem też sam key, i po wprowadzeniu normalnie mogłem pobrać CS'a.

Nie potrzebowałem żadnej płyty ani nic, możliwe że key który otrzymał jest już w użyciu.

Opublikowano

Z allegro... A z oryginalnej strony steama ktos kupowal? Tam kosztuje 10euro i nie wiem czy 100% powodzenia jest czy 99% i czy pozostaje ten % niepewnosci ^^...

Opublikowano

Z oryginalnej stronki raczej pewne jest że otrzymasz działający, polecam Ci też strony typu keye.pl czy gamecodes.pl.

Jest możliwość płacenia SMS'em ale ofc zapłacisz ponad 200% normalnej ceny.

Opublikowano

ja kupowalem cd-key z allegro i placilem przelewem !

i wpislaem cd keya i wszystko dziala !

nwm czemu albo ten oles od ktorego znaczy u ktorego kupil tego cd keya to ten cd key zapewne jest jakis wymyslony !

banner.png

Opublikowano

Ja zamawiałem na keye.pl za 30zł SMSem czy bardzo tanio. Jeżeli dostał 5 cyfrowego keya to jest to fake lub po prostu zamiast keya przepisał kod zamówienia. Steam kiedyś wołał o płytę, ale teraz już nie trzeba :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...