Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Merkon

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kokosz, jak sie dowiedziałem o twoim dziecinnym zachowaniu to nie wiedziałem czy płakać czy się śmiać!

aaaa... już wiem... dzieci wchodzące na mpc przeszły by na nasze forum żeby spamować, a u was była by cisza, co oznacza mniejsze dochody z reklam!

ależ ty intelignety o ja!

puk puk pa pa ;*

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

kokosz, jak sie dowiedziałem o twoim dziecinnym zachowaniu to nie wiedziałem czy płakać czy się śmiać!

aaaa... już wiem... dzieci wchodzące na mpc przeszły by na nasze forum żeby spamować, a u was była by cisza, co oznacza mniejsze dochody z reklam!

ależ ty intelignety o ja!

puk puk pa pa ;*

Jesteś z forum evonis ?

Opublikowano

Wg.mnie to nie jest zwykly ban tylko poprostu cos w rodzaju zlosliwosci... Byl dobrym moderatorem tyle czasu a za reklame forum swojego serwera dostal bana? Naprawde nie do pojecia jest cos takiego... Prawia kazda reklama serwera reklamuje takze forum a akurat trafilo na Merkona ze dostal za to bana ^^... Wg.mnie to najbardziej nie odpowiednie zachowanie bo wg.mnie albo powinien dostac ostrzezenie albo powinienes edytowac temat i w miejsce forum wpisac ze zakaz reklamowania.

Edit: Rozumiem jakby to bylo forum na wielka skale ale to jest forum tylko dla osob z tego serwera i nie sadze ze to cos zmienilo na MPC forum bo i tak jak ktos tam bedzie grac to i tak konto na forum tamtym bedzie miec a zwykli userzy ktorzy nie graja na tym serwerze to napewno nie wejda na to forum. GZ decyzji.

Opublikowano

Jeżeli serwera nie ma, to oczywiste jest to, że nie można jego reklamować. Reklama dotyczyła forum a to jest nielegalne na mpcforum.pl. Jak będzie istniał serwer to nie mam nic na przeciwko, aby taka informacja była zawarta w temacie.

Opublikowano

Ale czekaj, czekaj kokoszu. Chyba do tego powstał dział Zapowiedzi, żeby można było informować.

Podanie forum to większy + dla MPC - ograniczony spam (chociaż częściowo).

Moim zdaniem (choć i tak randoma się nie słuchają) powinien być UB...

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

Ale czekaj, czekaj kokoszu. Chyba do tego powstał dział Zapowiedzi, żeby można było informować.

Podanie forum to większy + dla MPC - ograniczony spam (chociaż częściowo).

Moim zdaniem (choć i tak randoma się nie słuchają) powinien być UB...

Dokladnie ! To jest zapowiedz a nie prezentacja. Podaje adres po to aby gracze wiedzieli na zas na jakim adresie bedzie sie znajdowac forum serwera...

Opublikowano

Reklama dotyczyła forum danego serwera, czyli była "legalna (haha)"

Serwer jest, kto ci powiedział, że serwa nie ma?

Opublikowano

1. Pozwólcie, że zasady obowiązujące w regulaminie będę ustalał ja.

2. Mniejsza aktywność na mpc jest minusem, to chyba każdy z Was jest w stanie ogarnąć. Reklama forum bez serwera jest niczym innym niż reklamom forum.

3. Kara jest niska jak na poziom wykroczenia.

Merkon nie na raża się pierwszy raz, mam nadzieję, że skończy się na tych 24h.

Opublikowano

Dział Zapowiedzi podlega działowi Publikacje serwerów. Publikacje serwerów podlegają pod Metin2. Metin2 podlega pod forum ogólne MPC.

Na forum MPC istenieje Regulamin Globalny, który obowiązuje w każdym subforum. A jak wiadomo Regulaminie Globalnym jest ustęp o reklamowaniu serwisów konkurencyjnych do MPC.

Zatem póki serwer nie istnieje nie widzimy potrzeby reklamowania forum.

Serwer jest, kto ci powiedział, że serwa nie ma?

A możesz na nim już grać? Nie, więc serwera nie ma. Czysta logika ; )

@down

Powiedz mi zatem ile ludzi na nim grało i czy serwer był otwarty czy były to beta testy?

Serwis jest REKLAMOWANY przed jego utworzeniem. To mija się z celem.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Ile razy mam wam tłumaczyć, że serwer istnieje, ludzie grali. Forum Evonis jest konkurencyjne do MPC ? No spadłem z krzesła w tym momencie...

@Edit, serwer był włączony jeszcze wczoraj, zostały ostatnie dni na poprawki i wszystko rusza pełną parą. Forum jest po to by się dowiedzieć więcej rzeczy o serwerze...

Opublikowano

Ile razy mam wam tłumaczyć, że serwer istnieje, ludzie grali. Forum Evonis jest konkurencyjne do MPC ? No spadłem z krzesła w tym momencie...

Czego nie rozumiesz w wypowiedzi dudsonowej ?

Opublikowano

@Edit, serwer był włączony jeszcze wczoraj, zostały ostatnie dni na poprawki i wszystko rusza pełną parą. Forum jest po to by się dowiedzieć więcej rzeczy o serwerze...

Forum jest po to by tworzyć cheaty i hacki. Umożliwienie Wam reklamy serwerów to jedynie dodatek.

Kiedy serwer ruszy, ruszycie na tamto forum i tam będziecie się dowiadywać. Nie widzę problemu ; )

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Dalsza dyskusja nie poprowadzi do niczego dobrego, nie będę się już zniżał do poziomu "administratorów" czy jak wy się tam zwiecie.

Opublikowano

Dalsza dyskusja nie poprowadzi do niczego dobrego, nie będę się już zniżał do poziomu "administratorów" czy jak wy się tam zwiecie.

Jesteśmy otwarci na dyskusję.

Być może nasz poziom intelektualny jest niski, ale mamy swoje argumenty, których się trzymamy. MPC nie jest miejscem w którym można rozpowszechniać swój serwer. To miejsce w którym tworzymy z pasją.

Nie mijajmy się z ideami forum. ; )

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Cieszę się niezmiernie, że na swój sposób zaspokoiłeś swoją ciekawość.

Opublikowano

Dobrze, to forum będę mógł rozpowszechnić jak serwer wystartuje? Hm... Wydaje mi się, że można zamknąć temat. dud mógłbym z Tobą zamienić słówko na PW lub gg?

Opublikowano

Dobrze, to forum będę mógł rozpowszechnić jak serwer wystartuje? Hm... Wydaje mi się, że można zamknąć temat. dud mógłbym z Tobą zamienić słówko na PW lub gg?

Oczywiście, wystarczy jedna wiadomość na PM.

Zamykam zatem. ; )

1321896841-U198706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...