Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gg

Bennq123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy znikną mi wrota jak zmienię firmę?? Jeszcze nigdy nie zmieniałem firmy, gdy miałem postawione wrota.

@edit: Już jakieś dzieci dają minusy... idźcie do działu metina neony.

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

haha xDD

Tak znikają. Ale znam sposób aby je odzyskać. Musisz wtedy wrócić na swoją starą firmę, podlecieć pod wrota i pojawi się taka opcja w z rysunkiem haczyka, naciskasz na niego, i ciągniesz wrota przez wszystkie mapy do x-1 swojej nowej firmy. Nie możesz przez ten czas atakować . Istnieje jednak duże prawdopodobieństwo że Ci je zestrzelą lub haczyk się urwie, wtedy na to nic nie poradzisz. Po prostu przepadną. Wrota również wywołują hiper-naelektryzowaną-energię-elektryzującą i mogą uszkodzić komputer pokładowy na twoim statku co jest bardzo niebezpieczne gdyż możesz stracić all wyposażenie (po prostu się zepsuje). Dlatego uważaj na siebie i powodzenia.

p.s. istnieje również legenda że jednemu po przeskoku przez wrota międzygalaktyczne wyjebało alfe na 4-5 i już nie mógł jej stamtąd zabrać.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Maggot666 ale Cię wena twórcza naszła :D

zacznij pisać bajki i je publikować to jeszcze na tym zarobisz :D;)

po całym dniu na uczelni ten tekst poprawił mi humor :D THX :D

Opublikowano

Magot nie masz nic mądrego do powiedzenia to nie spamuj... pytam się bo nigdy nie zmieniałem firmy jak miałem wrota... myśl człowieku czasami po to Bóg Ci dał mózg...

Temat do zamknięcia.

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Zmieniaj normalnie firme, wrota automatycznie znajda sie na nowej mapie bazowej.

Ps. A ty Maggot zaczynasz sie zachowywyac jak debil, myslalem ze jestes madrzejszy.

Opublikowano

Wrot nie stracisz ;)

Ps, Maggot mega historia ;D heh

a wy nawet posmiac sie nie potraficie ;)

Bo nie było tam nic śmiesznego...

Jakieś marne wypociny - próba ironii, która się nie udała

Opublikowano

Do pisania bajek sa inne fora.

Nie pasuje to narka...

a ja znam kod na niesmiertelnosc

Nalezy wyjać osłony ze statku !!! Wskakujesz w niewidke ,musisz poleciec w promieniowanie (najlepiej na x5 ) i zbic hp do mniej niz 5tys..nastepnie przeskocz przez port na 4-5.Teraz oblec mape dookola i w mniej niz 10min (od przeskoku) znaljdz UberKristallon ...nastepnie wciskamy kombinacje klawiszy 4-5-4 (szybko) i juz...pamietajcie nie pozolcie naladowac hp powyzej 5tys podczas przeskoku i oblatywania mapy (polecam wyjecie autonaprawy)...niesmiertelnosc dziala tylko przez pewien czas,wszystko zalezy od tego jak szybko znajdziesz uber kryske...i pamietajcie jak sie nie uda za 1 razem nie poddawajcie sie :D

Opublikowano

Nie pasuje to narka...

a ja znam kod na niesmiertelnosc

Nalezy wyjać osłony ze statku !!! Wskakujesz w niewidke ,musisz poleciec w promieniowanie (najlepiej na x5 ) i zbic hp do mniej niz 5tys..nastepnie przeskocz przez port na 4-5.Teraz oblec mape dookola i w mniej niz 10min (od przeskoku) znaljdz UberKristallon ...nastepnie wciskamy kombinacje klawiszy 4-5-4 (szybko) i juz...pamietajcie nie pozolcie naladowac hp powyzej 5tys podczas przeskoku i oblatywania mapy (polecam wyjecie autonaprawy)...niesmiertelnosc dziala tylko przez pewien czas,wszystko zalezy od tego jak szybko znajdziesz uber kryske...i pamietajcie jak sie nie uda za 1 razem nie poddawajcie sie :D

Oj jak mneie takie dzieci wkurzaja;/ ile masz lat ze takie glupotu piszesz z 10?

Ps. Liż dupe Maggotowi dalej ciekaw jestem w czym ci to pomoze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...