Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Obejście Do Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taką sprawę. Dzisiaj ze strony Metin2.pl pobrałem grę. No i po zainstalowaniu włącza mi się torrentowanie wyskakuje błąd. Robię obejście które polega na tym, że otwieram ( nowy dokument ) tam pisze "metin2client.bin" i dalej biorę ( zapisz jako ) o nazwie "metin2.bat" wklejam to do folderu z Metinem i włączam przez ten utworzony plik. Gra mi się włącza no i wpisuje pasy do konta wejdę na konto wybiorę postać i zacznie się ładowanie jak się skończy ładować wyłącza mi się gra. Nie wiem czemu. A koledze zgrałem na pedriva instalkę od metina i mu normalnie działa torrentuje się normalnie. A i od razu mówię, że mam ( Windows 7 ). I kiedyś mi to obejście działało a teraz nie chce działać. Jeśli ktoś zna sposób na zrobienie innego obejścia niech pisze na nr gg(6754678). Bardzo bym prosił. Jest to dla mnie ważne bo mam bardzo dobre konto. I uprzedzam, że jeśli ma ktoś pomysł aby zmienić jakieś ustawienia komputera to niech nawet nie pisze. Bo nie mam zamiaru żadnych zmieniać ustawień. Chyba, że są takie które ja będę kojarzył. To piszcie lepiej.

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Opublikowano

Spróbuj otworzyć metina jako win xp na PPM na metina> Właściwości > zgodność > uruchom ten program w trybie zgodności z > i wybierasz Windows xp (Sp 3) jak się przydało daj +

Mi w paru przypadkach pomogło

59535893542749838637.png

Sygnatura by Riper15

Opublikowano

pobeirz sobie modkamera dzila na nim sh i wogole dobry jest i dizla jako obejscie

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^