Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Virtual Box / Machine Pc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nowy na forum oraz prosze o wyrozumialosc, to moj pierwszy temat, co do ortografi to mam niemieckiego laptopa dlatego nie mam jak robic polskich znakow. i sorka ogolnie za moj Polski jezyk.

To teraz do zeczy, mam problem.

kiedy uruchamiam virtual machine pc / box wybieram pliczek, ustawiam server hamachi, oraz ram na serva daje 2gb (moj topek ma 4gb ramu).

kiedy go uruchamiam jest tak jak zawsze ramka i musze czekac spoko..i za chwilke resetuje mi sie komputer.. i nie wiem o co z tym chodzi..

prubowalem dac 1gb ramu ale jest to samo..pobralem inne pliki i nadal to samo...

moj komputer :

Windows Vista Sp2

ATI Radeon X1270 32MB

procek : AMD Turion ™ 64 x2 Mobile Technology TL-62 2,10GHz

RAM : 4GB

a na gorszym laptopie dzialalo ;/ gral bym na tamtym tylko ze pociaga tylko 10osob

Opublikowano

Nie można dawać połowy ramu komputera lub więcej, spróbuj dać np. 1GB, miałem niegdyś taki problem ponieważ te programy tak wykrywają.

Pozdrawiam.

neveria_team.png

Opublikowano

Masz zepsute kości ramu .. Dochodzi do pewnego momentu, w którym jest błąd, dlatego resetuje komputer. spróbuj powyciągać na zmianę ramy aż w końcu znajdziesz tą zepsutą. Powinno zadziałać ;)

Pozdrawiam ServerVET

Daj minusa!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...