Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Metin2 - Monitor

michal9909

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ema

Mam problem z monitorem zawsze jak wchodzę do DT,V1,V2, Atlantydę to po 5 min graniu monitor się mi pierdoli,

i to mnie wkurwia czasami się spierdoli że nic nie widać a czasami troszeczkę grać się da albo po czasie się bardziej psuje.

Po resecie kompa wszystko działa normalnie

proszę o pomoc bo do bez dt to nie ma zabawy ;/

z góry dzięki

pzdr

Antaris to shit

Opublikowano

To nie wina monitora tylko procesora gdy przekroczysz limit czyli jest powyżej 99% to siada by się nie spalił reakcja obronna miałem tak na starym kompie.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Ja mam tak jak włącze sklep i zminimalizuje na jakąś godzinę lub 2

To akurat jest normalna rzecz ^^ Kazdy kto zostawi metina na godzine lub dwie to pojawia mu sie czarny ekran i sposobem jest uruchomienie gry ponownie lub spamowanie dopoki nas nie kicknie.

Opublikowano

Zobacz czy masz najnowsze sterowniki do karty.

A jak nie pomoże to kup nową kartę i procka

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Prawdopodobnie jest to procesor, jak ma za wysoka temperature to obniza taktowanie, albo karta graficzna, ktora zachowa sie tak samo jak procesor - obnizy taktowanie i spowoduje lagi lub inne skutki. Jedyne co mozesz zrobic to zainwestowac w grafe lub procesor. Napisz jeszcze jak mozesz jaki masz model grafiki i procesora.

Opublikowano

W sumie jeśli to karta graficzna to pewnie dlatego się tak dzieje że bardzo się grzeje :)

Jeśli tak to trzeba ściągnąć np RiviaTuner i tam można np. Zwiększyć moc wentylatora karty graficznej do 100% :) co znacznie obniży temperaturę :)

Z procesorem można zrobić to samo :) i jeśli to nie zadziała wtedy będziesz musiał się martwić o nowy sprzęt :)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

trochę dziwaczne ale to przez monitor nie przez grę kup new monitor .

21c85ye.gif

Sygnatura by RajuPOL zakaz kopiowania!

-Masz coś do mnie?

Nie!

-Daj mi -!

Nie!

-Oj to będzie wpierdol!

No ok ok już daje!

Jeżeli nie dasz mi - odwiedzę cie w domu więc zacznij się bać;D

Jeżeli dasz mi - odwdzięcze się tak samo:)

Opublikowano

Zaprzeproszeniem

Gowno sie znacie -.-

Jak zrobi ci sie czarno slyszysz dzwieki z gry czy nie ?

Jezeli nie Karta sie przegrzewa iii automatycznie odlacza by nie spalic sie

Jezeli slyszysz dziek zainstaluj sterowniki alternatywne .

Opublikowano

Zaprzeproszeniem

Gowno sie znacie -.-

Jak zrobi ci sie czarno slyszysz dzwieki z gry czy nie ?

Jezeli nie Karta sie przegrzewa iii automatycznie odlacza by nie spalic sie

Jezeli slyszysz dziek zainstaluj sterowniki alternatywne .

PS.

Cala reszta to jest tylko spam -.-

Wy informatykami nie bedziecie

Jak zrobi ci sie czarno slyszysz dzwieki z gry czy nie ? To ma gówno do tego iż przeczytaj sobie pierwszy post autora :)

Jezeli nie Karta sie przegrzewa iii automatycznie odlacza by nie spalic sie -Napisałem koledze co należy zrobić jeśli się karta mocno grzeje iż jeśli kolega nie wie to chłodzenie kart graficznych nie jest fabrycznie ustawione na 100%

Tak patrząc na tego kolegę to raczej on nie zawojuje świata jako informatyk :)

29y2z2b.jpg

Opublikowano

Chłopcze :) pomyśl nad tym co Ty piszesz bo w tym momencie sam sobie zaprzeczasz :)

Zobacz zobacz co napisałeś:) odłącza się by nie spalić a teraz piszesz hibernacja graficzna -Co to w ogóle jest haha:D nawet wujek google nie wie :D

Kolego nie jestem żadnym kidem ;) a tym bardziej neo kidem w przeciwieństwie do Ciebie :)

Jeśli jesteś informatykiem to proszę jakiś dokument :) skan lub fotka wtedy będziesz mógł się chwalić ;) bo pierdzielić farmazony każdy może :)

Trenować nie muszę bo takich jak Ty to ja zjadam dupą :)

Jeśli chcesz jeszcze podyskutować to zapraszam na PW GG lub co tam wolisz bo szkoda tylko temat zaśmiecać ;)

29y2z2b.jpg

Opublikowano

Gdy masz czarny ekran nacisnij Enter>/close>Enter i strzałka w góre i tak cały czas aż Ci się sklep nie zamknie :D

Zbieram ---

TYLKO ----------

Opublikowano

Nic, czasami się pierdoli że nic nie widać

mam to od 4 lat jak grałem w metina do lochu małp wszedłem od wtedy zaczyna się pierdolić

Antaris to shit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...