Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dmghack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ;d prosze o pomoc. wiec tak ;d sciaglem dmg hacka i jak chce wejsc do gry to mi sie torrentuje a wlasnie nei moze mi ise torrentowac bo pliki PC i PC2 sie podmienia ;/ zrobilem obejscie w notatniku i dalej nie dziala bo pisze zebym zrobil aktualizacje tych plikow powyzej... nie wiem jak ja to mam zrobic ;/ jak ktos ma jakies pomysly to prosze pisac dam + ;d z gory thx

Opublikowano

Pisze tak : "Nieprawidlowa wersja pliku 'pack/PC.epk'.Prosze zaktualizowac klienta gry przy pomocy patchera" PLS o pomoc ;/

Jak wrzucam obejscie do folderu z gra,odpalam i wpisuje passy to wywala mi ten blad...

Opublikowano

o wielki + za odp. ;d ale mam jeszcze jedno pytanie bo robilem jak w temacie Cupidyna z tym indexem i zrobilem wszystko a mianowicie zmienilem rozszerzenie z bin na exe i dodalem kamer_ do pc i pc2 ale jak otwieram metin2client.exe to blad mi wywala taki: pack\PC.epk nie moze zostaw odtworzony PROSZE O POMOC ;(