Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak mam słuchawki Creative Fatality Hs 800 i windows 7 mikro nie dziala mi tylko w cs na skype i innych gadam normalnie nie wiem co mam zrobic probowalem już sporo rzeczy robić czytałem kilka tematów i nic może wy mi pomożecie Każdy dostanie + za pomoc z góry Dzieki ;)

Gram w:

Metin2

Counter Strike 1.6

Counter Source

PoD nickiem:

CpR

jeśli pomogłem daj

minus.png

e20b72f16959ae685a98fc24eacac576.gif?1312755212

Opublikowano

Zacznę od tego że bardzo dużo graczy ma problemy z mikrofonem (słychać szumy, zniekształca głos). Jest to wina gry, cs po prostu zniekształca głos zależnie od posiadanego mikrofonu. Sam mam słuchawki Creative Fatality Hs 1000, można powiedzieć że te same co masz ty. W grze mnie bardzo dobrze słychać, chociaż przez jakiś czas myślałem że mikrofon nie działa, a po prostu miałem OFF na słuchawkach, ale nie o tym mowa. Wejdź w grze Opcje i w zakładce Voice ma być zaznaczone "Enable voice in this game", przesuń suwaki na prawo, ale nie do końca, ----------||---- o na coś takiego i na samym dole coś tam zaznacz (ja tak mam i wszystko śmiga). Problem z mikrofonem mają zazwyczaj gracze non steam. Jeżeli to nie zadziała spróbuj zainstalować sterowniki od karty graficznej. Podłącz jeszcze jakiś inny mikrofon jak masz lub pożycz od kolegi i sprawdź czy działa.

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...