Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Pcu 15 Stycznia 19:00-20:00

kajonpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Na polskie tłumacząc:

Dziś między 19:00* a 22:00* będziemy próbować pobić rekord 10.000 graczy w tym samym momencie grających w BFP4F.

Jeśli uda nam się pobić rekord, a ty grałeś w tym czasie dostaniesz keya do open beta, na którym będą superowe rzeczy. Tzn. że nie musisz kupować podstawowych broni lub ubranek ( do końca nikt nie wie ).

Natomiast, jeśli nie uda nam się pobić rekordu, będziemy próbować w przyszłym tygodniu.

Przekażcie to innym!

Ps. Proszę o edytowanie tematu i zmianę z 13.00 - 16.00 na 19.00 - 22.00

Opublikowano

No dobra ale skąd wiesz o tym niby "super" key'u do open bety.? Wątpię żeby się im udało... rozdali zaledwie 25k key'ów do CB .

Poprawiam nazwe tematu. Zastosuj się do prefixu.. Następnym razem będzie warn

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ty masz zamiar mi wytykać najmniejsze błędy , to jest chore jak dla mnie... Nie mam dysortografii i mam 4 na półrocze z dyktanda (średnia z dyktand) jestem 3 najlepszy w klasie.

Nie mów że Ty się nigdy nie pomyliłeś bo skłamiesz.. Jak byś tak każdemu wytykał to byś zginął na tym forum bardzo szybko.

A wątpię bo większość zgarnęła po parę key'ów , dużo osób tylko chwile pograło bo cb jest dosyć nudna

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ty masz zamiar mi wytykać najmniejsze błędy , to jest chore jak dla mnie... Nie mam dysortografii i mam 4 na półrocze z dyktanda (średnia z dyktand) jestem 3 najlepszy w klasie.

Nie mów że Ty się nigdy nie pomyliłeś bo skłamiesz.. Jak byś tak każdemu wytykał to byś zginął na tym forum bardzo szybko.

A wątpię bo większość zgarnęła po parę key'ów , dużo osób tylko chwile pograło bo cb jest dosyć nudna

A ja jestem dobrej myśli.

Wkrótce dowiemy się czy udało się dobić rekordu ; )