Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szamanka= Sponsor?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema odrazu mowie ze jestem facetem :D

zrobilem sobie szamanke 58lvl i tu moj pomysl mam chodzic i sie prosic ludzi czy chca buffa

czy znajsc chlopaka 60+ i razem bedziemy expic on mnie bedzie sponsorowal typu

ze kowal spalil mi antyka na +9 i nie mam broni porzyczysz troche i on mi daje kase itp

jak myslicie przetrwa to ?

Moj kolega tak robil i doprowadzil do tego ze chlopak PODAL JEJ PASY DO KONTA !!!

Nie mam zamiaru jakos oszukiwac ze daje mi kase a ja nq tylko uczciwy zwiazek

jak daleko moge dojsc w taki sposob?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

z tego co wiem w metinie zalezy to od szczescia tak samo jak drop z metkow:P

jesli chłopak bedzie grał i cie sponsorowal to dobrze a jak nei to nie zeby to sprawdzic zostan jego dziewczyną i jakies male pozyczki itp potem slub i proboj dalej z coraz lepszym eq kasą itp :P

moze sie udac ale to zalezy od szczescia :) postaw + to nie boli:)

Opublikowano

z tego co wiem w metinie zalezy to od szczescia tak samo jak drop z metkow:P

-Masz jakiś problem?

-Nie...

-To prosze daj -!

-Nie!

-To będzie wpierdol

-No ok ok.. Już daje

Wystarczy, że klikniesz na -,a uratujesz swoje życie;]

bo4l5yjj.gif

JEŻELI DASZ - i *5 ODWDZIĘCZĘ SIĘ 2x! PISZCIE KOMENTARZE NA PROFILU JAK DALIŚCIE, A NA PEWNO ODWDZIĘCZĘ SIE

21c85ye.gif

Sygnatura by RajuPOL zakaz kopiowania!

-Masz coś do mnie?

Nie!

-Daj mi -!

Nie!

-Oj to będzie wpierdol!

No ok ok już daje!

Jeżeli nie dasz mi - odwiedzę cie w domu więc zacznij się bać;D

Jeżeli dasz mi - odwdzięcze się tak samo:)

Opublikowano

przyznam sam to 1 raz zrobiłem ... ( odrazu mówie nie jestem gejem ) ale radze ci nie oszukiwać nikogo ^^ ... ale to twój wybór : )

Opublikowano

Zajść,zajdziesz daleko ale gorzej będzie jak ten chłopak będzie chciał pogadać z tobą na skype albo zobaczyć twoje zdjęcie..

Jak się kapnie,że jesteś chłopakiem to będziesz miał przypał na cały serwer

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Mam nadzieję, że koleś, z którym będziesz chodził(a) się nie skapnie, bo potem my- (tak to ujmę) prawdziwe kobiitki na tym cierpimy, bo niektórzy faceci mają pretensje, że gram dziewczyną, a jestem chłopakiem (kiedy ja właśnie jestem dziewczyną Oo).

Jeśli będzie chciał z Tobą pogadac przez skype powiedz np., że nie masz i nie możesz sciagnac, bo to komputer rodziców itp. ;)

Metin2 PL Szamanka SmOok 66 lvl ON

ouh, okradziono :( ale przyjaciele pomogli ;* bez nich bym tak daleko nie zaszła <3

Opublikowano

Wg.mnie to troche spedalone ^^... Zapewne jak ty bys gral wojownikiem i poznal jakas szamanke to nie chcialbys zeby sie okazalo ze wysylales serduszka do pedala xD Z reszta rob jak chcesz ale polecam samemu zaczac jakas zarabiac bo takie cos na dluzsza mete raczej nie wypali bo caly czas nie mozna kogos sponsorowac.

Opublikowano

Siema odrazu mowie ze jestem facetem :D

zrobilem sobie szamanke 58lvl i tu moj pomysl mam chodzic i sie prosic ludzi czy chca buffa

czy znajsc chlopaka 60+ i razem bedziemy expic on mnie bedzie sponsorowal typu

ze kowal spalil mi antyka na +9 i nie mam broni porzyczysz troche i on mi daje kase itp

jak myslicie przetrwa to ?

Moj kolega tak robil i doprowadzil do tego ze chlopak PODAL JEJ PASY DO KONTA !!!

Nie mam zamiaru jakos oszukiwac ze daje mi kase a ja nq tylko uczciwy zwiazek

jak daleko moge dojsc w taki sposob?

to oszustwo podamy ciebie na policje a teraz serio chyba w rzeczywistosci jestem Miriam dla mnie to frajerstwo takei cos i jestes noobem bo sam nie umiesz zarobic tylko zebrasz mama wie co robisz

Aha zapomialem jak inni pisza ze masz mowic ze nie twoj komputer i skypa nie mozesz sciagnac itp itd ale telefon kazdy ma zadzwoni i co albo trafisz na kolesia z tego samego miasta lub cos

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

Ja bym sprobował ale zrobil bym sobie inna postac i bym jej dawal kase bo jak sie dowie ze jestes chlopakiem to bedzie zle...

JEŚLI CI POMOGŁEM WEJDŹ TUTAJ

http://www.pajacyk.pl/ I KLIKNIJ W BRZUCH PAJACYKA, W TEN SPOSÓB NAKARMISZ GŁODNE DZIECI... A JEŚLI TO ZA MAŁO TO MOŻESZ MI DAĆ + I 5 NA KANALE... ALE PAMIĘTAJ GŁODNE DZIECI SĄ WAŻNIEJSZE NIŻ + I 5...

Konto YouTube: http://www.youtube.com/user/TheMrBoomGood

Człowiek rodzi się mądry, dopiero potem idzie do szkoły...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...