Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Problem!

szajba123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc tak mam pewien problem wczoraj normalnie sobie grałem i bociłem ale musiałem wyłączyć kompa więc wyłączyłem go w standardowy sposub. Wstaje dzisiaj rano a tu bot "muli mi sie" albo wyskakuje jakiś błąd coś tam 3D .niemozliwe ze mam cos z grafika bo gra o wiekszych wymaganiach działa mi normalnie do tego jak juz rano sie zalogowalem to bot caly czas wciskał mi "enter" tak jakby sie dalej logował . macie pomysł co moge zrobic? Mam kapa procek 3ghz 4gb ram i karte ATI Radeon 5600 HD series

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

gdy włanczasz silka i ci sie zaloguje nie moge wczytac ustawień bota nawet gdy nie jest silk włączony niie mogę wczytać ustawień .... po zalogowaniu sie na postac i minimalizujesz silka chcąc włączyc okno bota to sie muli tak jak by był za wolny komp co nie jest możliwe... bo wszytko działa mi normalnie .... co jakis przy włączaniu silka wyskakuje błąd.... 3D coś tam .. nie pamientam dokłądnie dotego przy zalogowaniu sie bot cał czas naciska enter i nie da siec zrobic

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

Po co bot miałby klikać cały czas enter? Pewnie masz auto_login włączony.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

nie mam autologina i dlatego nie wiem co mam zrobic!!!

własnie dlatego pisze tu bo nie mam nic włączonego prucz bota!

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

A wpisywałeś ID i Password w bocie? Jeżeli tak, to usuń te dane i włącz bota od nowa. ;)

85.jpg

Opublikowano

Może wyszła nowa wersja bota ? Ściągnij jeszcze raz bota, zainstaluj, ale nie na starych ustawieniach . W nowym folderze .

Opublikowano

@szajba123 Wyłącz wszystkie inne gry jak włączasz bota.

85.jpg

Opublikowano

nie mam nic innego włączonego a direxa mam 11 więc nie trzeba chyba nowszego a moze dlatego ze mam win 7 32 bitowego a nie 64 ?? może byc to przyczyną??

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

@szajba a ta ikonka z 'L" to od czego? Ja miałem ten problem gdy odpalałem silka grając w grę. Wyłącz wszystkie programy, które pojawiają się na pasku obok "startu". I włącz bota.

85.jpg

Opublikowano

La literka "L" to jest gra i nie jest włączona tylko to jest skrót na pasku a net.fameworka 3.5 mam ..... Na innym kącie tez nie chce działać...

@Edit

Jutro zrobię formata zainstaluje wersje 64 bitową i przeskanuje kompa i dam znać czy to zadziałało

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

No więc tak, ja posiadam Windows 7 Ultimate 64 bit. Silkroad oraz bot chodzi bez żadnych problemów. Mało tego, nie wiem jak jest w wcześniejszych wersjach lecz w wersji Windowsa Ultimate nie potrzeba instalowac NetFramework ze względu iż posiada on sam w sobie Net Framework 3.5.

Najlepszym rozwiązaniem będzie ściągnięcie najnowszych sterowników do karty graficznej ze stronu producenta, zainstalowanie silkroad na nowo - powinno śmigać. pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no to sprawa wygląda tak: wczoraj zrobiłem formata przed formatem usunołem silka bota i wszystkie dane zwiazane z silkiem.... zainstalowałem wszystkie programy uaktualniłem sterowniki i dalej mam ten sam błąd.... dane mojego kompa win 7 x64bit procek intel core 2 duo 3ghz karta graficzna Ati radeon hd 5670 i do tego 4 gb ramu czyli komp spełnia wymagania nie mam pojecia co jest przyczyną tegoo błędu ... błagam pomocy!!!

@EDIT

MAm wrażenie ze po zalogowaniu bot dalej prbuje sie zalogować.... tak jak by sie zawiesił... odpalałem go przy pomocy zgodnosć programów... jako administrator... i dalej to samo:(:(:(

za duża sygna RMCF1902

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...