Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam!

Słyszalem ze za tibie auto dostaje sie teraz bana!

Ze iles tam kont dostalo bana! Czy to prawda?

Bo chce bocic na h levie!

No jak cie GM złapie na botingu to dostaniesz. A tak to nie. Więc są nie duże szanse. Ale jak coś to możesz sobie ustawić alarm, albo logout jak GM jest.

24026.png18590.png
638.jpg640.jpg

Nauka C++: |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| 50% ;]
Opublikowano

Ale bylo podobno cos takiego, ze wrzucili jakas biblioteke plikow do tibii i gdy sie mialo bota debuger to wylapywal i do Cipkow wysylal! I w 1 dniu ponad 4 tys kont czy jakos tam!

WORLD TRADE SERVICE

tibiaziom1.png

milusiaxdd.png

antyvisla.jpg

elo3457.png

cigarettepacket2.th.jpg

Opublikowano

Hmm moim zdaniem najbezpieczniejsza jest teraz TA bo mozna ją właczyc podczas gry i wylaczyc wiec nie konfiguruje sie z Tibią tak jak NG czy BlackP. Moze i mają cos co wysyła (debuger taki jak w silku xD) dlatego lepiej uzywac TA i sie nie bac o bana.. a po drugie GM teraz juz nie przyjdzie bo jak sam mi pisal "nie zgaszać juz reportow bo jest nowy system i zostaną zbanowani... a tak po trzecie to wiecei co mi sie wydaje?

Te 5k osob uzywających nielegalnego oprogramowania to chodzilo o MC.. bo jak widac bylo ze 2x takie samo ip jest wlaczone to raport automatycznie.. leciał .. a przewaznie jest tak ze kto uzywa MC to używa tez bota...

a jesli nie to .. to pozostaje tylko ingerowanie NG i BlackDproxy... chociaz slyszalem ze po tej ostatniej akcji CIP tworcy Blackproxy cos pozmieniali... :P Takie moje zdanie i zarazem poparcie ze używając TA nic nie grozi :)

Opublikowano
Z tego co napisal Pedal007 to mozna spokojnie bocic!

Nie odkopuj starych tematow! CipSoft caly czas banuje nowe konta! Wiec kazdy boter raczej nie uniknie bana!

szybko zmieniasz zdanie <_<

#EDIT:

CipSoft i jego program

Przeczytaj sobie logmen21 :) post w moim wykonaniu

PS. Bocisz prędzej czy później dostaniesz bana dlatego CM Mirade czy jakoś tak kazała już nie raportować botujących graczy... Ich program sprawdza się w 100%

Opublikowano
Ich program sprawdza się w 100%

Tak, rzeczywiscie w 100%.. :/

Nigdy od poczatku mojej gry w Tibie nie dostalem bana, raz przyszedl GM tylko... Ludzie z Tibii Private jakos tez bana nie dostawali, a czesto widzialem z trzech botujacych po wiecej niz 8h dziennie...

Takie piepszenie z tym banem jest... jezeli umiesz korzystac z bota to go nie dostaniesz.

Opublikowano

GM tego programy nie mają :)

i co ci to da że masz ustawione auto-logout i alarmy

mnie uratowało to że się o 30 minut wcześniej obudziłem ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...