Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Polandlongju

PolandLongju212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogę was poinformować że od 2 miechów pracuje nad serwer

Typ Serwera-Easy,Hard

Raty-Dostosowane do serwera

Handlarze-Prawie takie jak na PL'u tylko bez zbędnych potek i itemy +9

Ulepszacze-Oczywiście że tak lecz na epickie bronie i zbroje

Epiki-Dodane są tylko dmg i zmienione nazwy broni tch co na PL'u ale inne nazwy.Dodana nasza stalka

Fabuła-Dużo naszych questów oczywiście z mpc też są

V1,V2,V3-V3-Dodane zostało V3 z tymi samymi szponami lecz tylko szpony po 4 potwory w grupce aby urozmaicić serwer

Nowe 3 Expowiska-to co wspomniałem zostało dodane V3 i kolejne 2 mapki ze Zombi oczywiście występują tam nowe metiny z nowymi teksturami i z nowymi respami z nich

Mapa Handlowa-Nie idzie sie w niej bić oczywiście nigdzie indziej nie można handlować tylko na tej mapie dość spory obszar jej

Team-Niestety tylko TheSzczepan4 nie zamierzam nikogo brać do teamu

Eventy-Dodane nowe eventy za pomocą questa

W krycie poległych-raczej nie dodana lecz został dodany resp smoka i 3 nowe metiny w niej aby wejść musicie zrobić misje w krypcie i dostajecie na stałe kluczyk

-Client w 100% zmodyfikowany

-Nie mówię że nie korzystam z TuT'ów bo za bystry nie jestem

Premiera-Nie podam nie plujcie się o datę bo i tak nie podam w razie komplikacji

Pieniądze na dedyka-Jeśli nie wyrobie się z 600 zł mam nie ważne ile to zrobię no-hamachi a po tym dedyk

Zabezpieczenia-W cliencie zostały zrobione zabezpieczenia zrobione przez Niemca specjalnie dla mnie zablokowane porty dla Kamera i inne pierdoły,zablokowany port p2p ,wątpię aby ktoś wpakował mi clienta bo naprawdę jest dobrze zabezpieczony

Pozdrawiam TheSzczepan4

Nazwa Serwera-PolandLongju

Opublikowano

"Fabuła-Dużo naszych questów oczywiście z mpc też są" - ciekawa fabuła.

Jakoś mnie ten serwer nie zachęca , 0 kolorów , 0 wszystkiego co urozmaica prezentację.

"Team-Niestety tylko TheSzczepan4 nie zamierzam nikogo brać do teamu" - powodzenia w ogarnianiu.

"Zabezpieczenia-W cliencie zostały zrobione zabezpieczenia zrobione przez Niemca specjalnie dla mnie zablokowane porty dla Kamera i inne pierdoły,zablokowany port p2p ,wątpię aby ktoś wpakował mi clienta bo naprawdę jest dobrze zabezpieczony" - yhy , i tak będzie od groma cheatów , bo się jeszcze nie spotkałem z takimi serwerami gdzie ich w ogóle nie było.

Opublikowano

"... na moim serwerze są złote karoce"

a tak naprawdę będzie jedno wielkie G...

szczególnie że pan kolega właściciel jest tak zachłanny

iż sam będzie "ogarniał" serwer

good luck.

Opublikowano

Odwalcie się od niego.

Ja też robię serwer i tylko ja będe w teamie ew. 1 osoba +.

Jeśli faktycznie będzie serwer zabezpieczony, to nie ma potrzeby 20 gm.

Opublikowano

'' Nie oceniaj ksiażki po okladce... '' i tak samo '' nie oceniaj serwer po prezentacji '' : ) Nie wiem co ma kolor czcionki na MPC forum do tego jaki serwer bedzie? Naprawde niektorzy w glowach nasrane rowno maja.

• Dodaj nową pozycję...