Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][Problem]Cofnięcie Wersi Minecraft Z 1.2

VipTomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie mam problem poniewasz serwer na jakim grałem jest na wersie gry 1.1_02 a ja mam w tej chwili nowszą i nawet jak ściągam starszą wersję to i tak po odpaleniu mam 1.2...

Za pomoc z tym problem będę bardzo wdzięczny

Opublikowano

Jako pierwsze pytanie rzucę to - Czy masz premium?

Jeżeli nie to pobierasz tą wersję i odpalasz na niej. Jeżeli używasz launchera który bez premium patchuje minecrafta to nie zaznaczaj opcji patchowania.

Jeżeli masz premium to zwyczajnie wypakuj w innym miejscu na pulpicie tą starszą wersje którą pobrałeś i odpal.

Odpisz czy pomogło.

Opublikowano

@UP pisze przecież że jak ściągnie 1.1_02 to mu sie 1.2 odpala polecam zrobić tak zapisz sobie zapisy gdzieś na dysku jeśli masz windows xp wejdź w start ---->uruchom----> wpisz %appdata%---> usuń Folder .minecraft

I zainstaluj od nowa wersię 1.1_02 jak masz tam jakies inne foldery o nazwie minecraft też je usun dla pewności

Tylko

SKOPIUJ ZAPISY

@down

W folderze .minecraft jest wszystko do gry aby przejść na starą wersie musi najpierw usunąć ten folder bo inaczej się nie da.

1323380503-U105431.png
Opublikowano

Koleś , ale to jak może mu się wyświetlać stara wersja? Jak pobiera i odpala przez to? Pewnie coś robi źle...

Najpewniej to patchujesz od nowa i dlatego. Albo usuń plik version.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...