Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Klikam Szept To Crashuje Sie Metek

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem na Laptopie z zabezpieczeniami Admina na pliki Exe (nie znam hasła admina)

No i gram na obejściu (bat)

I mam problem ponieważ gdy klikam w Szept to wywala mi Metka, po instalacji KMR Moda to samo, a Metka nie spatchuje bo nie mam dostępu do Torrenta

Który plik odpowiada za szept?

Opublikowano

To jeżeli grasz na laptopie to wbij jakoś na profil administratora, bo inaczej będzie logać, miałem ten sam problem, dopiero torrent dodał pliki potrzebne do tego.

@Edit Można wiedzieć dlaczego nie masz dostępu do administratora? Nie twój laptop czy co?

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

To jeżeli grasz na laptopie to wbij jakoś na profil administratora, bo inaczej będzie logać, miałem ten sam problem, dopiero torrent dodał pliki potrzebne do tego.

No właśnie nawet nie wbije na Admina, TYMBARDZIEJ, jak wcześniej wspomniałem nie znam hasła administratora

Opublikowano

Wejdź przez awaryjny i spróbuj torrenta włączyć.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam dodacie ponownie filmik, bo ja mam ten sam problem na własnym serwerze....

na każdym cliencie crash i crash po kliknięciu w szept..

Powoli mnie to denerwuje...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...