Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Do Wszystkicg Graczy 4Storyeg! Ważne!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga!

Znowu GM wracają do gry po długiej nieobecności. I już zaczęły się posypywać bany. Za używanie hacków oraz za EQ powyżej +16.

WIĘC TUTAJ APEL DO WSZYSTKICH! NIE CHODŹCIE W EQ POWYŻEJ +16 PONIEWAŻ JUŻ MI UDAŁO SIĘ ZAŁAPAĆ BANA, A NA TEJ GRZE SPĘDZIŁEM TYLE CZASU, ŻE JAK DOSTAŁEM BANA TO MYŚLAŁEM ŻE KOMPA PRZEZ OKNO WYWALĘ I DLATEGO WAS OSTRZEGAM!

Ja już przez tego bana nie mam zamiaru robić nowego eq od nowa, gdy miałem all PvP w tym kusza i mieczyki + 2 PvP w trakcie pracy. Więc jeżeli nie chcecie skończyć weźcie sobie to do serca co napisałem ....

Pozdrawiam

33207.png

Koniec z 4storyEG z powodu bana na stałe za eq powyżej +16

Teraz tylko 4story PL pod nickiem xXCraliusXx

Opublikowano

thx ze ostrzegles a np. jak będe chodził z eq +16 to też bana sypną :D

10 Postów

20 Postów

30 Postów

40 Postów

50 Postów*

Opublikowano

@KRIEGER

No teraz trzeba w max. +16 chodzić, bo jak GM Cię zobaczy to już masz perma pewnego :/

@BunZ

Nie dostałeś, bo GM Cie jeszcze nie widział. Ja miałem takiego pecha, że tuż przed wylogowaniem się do Kuznez wbił GM i zaczął bany sypać (w tym ja wpadłem).

33207.png

Koniec z 4storyEG z powodu bana na stałe za eq powyżej +16

Teraz tylko 4story PL pod nickiem xXCraliusXx

Opublikowano

zalosne to jest.... poto jest taki serwer by hackowac... a jak ktos zaladuje realna kase i wbije powyje +16... zal Gma, kozac bo siedzi i nikt mu nic nie zrobi... jak bym go dorwal na realu.....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@longer2020

Jakbyś go spotkał w realu to byś nie wiedział że to on nawet :P

Ale takie głupie banowanie za większe niż +16.. Ktoś może kupić od kogoś i co ?

beznickowiec.png

By Baksiu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Uwaga!

Znowu GM wracają do gry po długiej nieobecności. I już zaczęły się posypywać bany. Za używanie hacków oraz za EQ powyżej +16.

WIĘC TUTAJ APEL DO WSZYSTKICH! NIE CHODŹCIE W EQ POWYŻEJ +16 PONIEWAŻ JUŻ MI UDAŁO SIĘ ZAŁAPAĆ BANA, A NA TEJ GRZE SPĘDZIŁEM TYLE CZASU, ŻE JAK DOSTAŁEM BANA TO MYŚLAŁEM ŻE KOMPA PRZEZ OKNO WYWALĘ I DLATEGO WAS OSTRZEGAM!

Ja już przez tego bana nie mam zamiaru robić nowego eq od nowa, gdy miałem all PvP w tym kusza i mieczyki + 2 PvP w trakcie pracy. Więc jeżeli nie chcecie skończyć weźcie sobie to do serca co napisałem ....

Pozdrawiam

Po 1 Gmi banowali już od września, banują i za pewne będą banować jeszcze dłużej (jak ktoś mnie zna to wie że sam załapałem już dawno)

Po 2 Gadałem z Nanalonche, to prawda za eq powyżej +16 jest ban, ale także za jakiego kolwiek rodzaju bronie PvP( nawet +0)

Po 3 banują za...

-Poniżej mam wycięty kawałek z regulaminu za co jest ban

* Gold Bug Using (up than 10.000 golds)

* Trade Bug Using, or Skill hack (items up than +16)

* Cloak Clone bug

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...