Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy!Mam Big Laggi!

dobry1011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Medal Of Honor 2010 bardzo mi sie podoba, ale mniejsza z tym gdy wchodze na jakąś mapkę wszystko wydaje sie być ok?! ale tak nie jest bo mam strasznie wielkie Laggi dzięki którym grać niemoge:( np. cofa mnie do tył ze 3 4m czasami niemoge iść tylko stoje w miejscu itp. ale jednak słyszałem że jest jakaś nadzieja w formie jakiegoś programu czy czegoś takiego?

-gdy ktoś zna taki program albo wie skąd go pobrać proszę o link do pobrania!!!! ;D i z góry dzięki ;-P

-jak by co to wydajność mojego neta:

-upload Kbps 161

-download Kbps 2351

Opublikowano

To już zależy od ogólnych paramentów twojego komputera. Nie będę wchodził w głąb tajemnicy twego komputera i się nim bawił.

Może masz za słaby procesor, albo jedziesz na najsilniejszych paramentach gry, chodź o tym nie wiesz?

Opublikowano

Parametry:

System:

-Microsoft WINDOWS XP Professional

-Wersja 2002

-Dodatek Service Pack 2

Komputer:

-Pentium® Dual-Core CPU

-E6300 @ 2.80GHz

-2.80GHz, 3,50 GB RAM

i jak by to miało pomóc to mój komputer niecałe 2 lata.

Opublikowano

Skąd ja mogę to wiedzieć.?

Mogłeś ostatnio aktualizować rok temu, a co jakiś czas wychodzą nowsze :P

Może coś znajdę jakieś najnowsze stery do twojej grafy :>

@edit

Proszę, nie daje skanu bo to z oficjalnej strony nividia.com

http://www.nvidia.pl/object/winxp-260.99-whql-driver-pl.html

w83od2.jpg

Opublikowano

Pobrałem zaktualizowałem i uruchomiłem ponownie komputer.Musiałem ponownie zainstalować grę MoH bo gdy zmieniłem grafikę i rozdzielczość coś się stało i gry wchodziłem albo w 1 player lub MP gra sie wyłączała i nic niemożna było zrobić.Ale zainstalowałem ponownie i przy końcu instalacji wyskoczył komunikat czy zainstalować " PunkBuster " więc kliknąłem że tak bo to do MP jest potrzebnie ale instalacje MoH się skończyłe a PunkBustera nie.Więc włączyłem 1 player i wszystko jest good ale jak włączyłem MP i chciałem się połączyć z jakimś serverem to pisze że niemam zainstalowanego PunkBustera więc otwieram płytę i wchodzę w instalacje Punk... i pod koniec jest błąd :

(error 32 proces niemożna uzyskać dostępu do pliku,ponieważ jest on używany przez inny proces.)

;-(

Opublikowano

Taaa bardzo bym chciał ale znowu to samo gdy zainstalowałem PB i włączam MP loguje sie i gdy się zaloguje zaraz potrm gra się wyłącza ?? ale 1 player działa bo poprzednio nie działał.? ;( co zrobic bo już niewiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...