Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis .On .? Prosze O Clienta Z Instalką .

Hejter10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema all widze ze dziala strona calkiem , ale reje off.. i client jakis zepsuty mam , wlaczam go i wyskakuja takie bledy po spatchowaniu . ? ? ? ?? ? ? tak czy nie takie bledy z znakami zapytania .

Prosze o link do pelnego clienta z instalka odrazu .: )

Pozdro .

Opublikowano

Co Hejter tyle zwyzywałeś serwera i TEAM, a teraz jak coś się rusza to "srasz" żeby jak najszybciej wbić. Jednym słowem żałosne.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Drodzy użytkownicy, nasz team specjalnie dodała kilka "błędów" do clienta aby uniemożliwić logowanie, nasza drużyna testuje różne pliki i zabezpieczenia. Zapewniam że gdy serwer ruszy zaktualizujemy clienta do poprawnej wersji. Pozdrowienia Oskar13.

Zbieram +.

Opublikowano

hejter za to co wypisywałeś to powinieneś bana dostać w 1 sekundzie po stracie serwera... podaj nick jaki bedziesz mial w grze to zoribmy sobie zabawke

Opublikowano

No to czekamy. Zobaczymy co wam tam wyszło z tym EvoniS. Miejmy nadzieję, że nie zawiedzie naszych ( bynajmniej moich, bo dużo się spodziewam) oczekiwań.

Pozdrawiam, Lexical.

neveria_team.png

Opublikowano

Te, Oskar, Ty wiesz, że jak podajesz info, że jak nie będzie problemów to w ten weekend wystartujecie i nie wystartujecie z byle jakiego powodu, czy to poważnego czy nie, stracicie znowu że tak powiem "poparcie" ;d

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Up. Tego nie wiemy.

@dawid1550.. Niee.. człowieku nic takiego nie było. Tenma pracuje cały czas i non stop. A takich problemów z team nigdy nie było.

Zbieram +.

Opublikowano

Jedno jest dobre ze na serwerze nie bedzie dzieci z Getta ktore lubia miec na start 100lvl ^^... A wg.mnie dropienie KU z metinow to bardzo dobry sposob na odstraszenie nuupstwa ;]

Opublikowano

ten serwer jest on czy off?

427750metin2.jpg

Jeżeli uważasz ze metin2 jest zajebi**** grą internetową daj mi - a jak uważasz odwrotnie daj mi +

21c85ye.gif

Sygnatura by RajuPOL zakaz kopiowania!

-Masz coś do mnie?

Nie!

-Daj mi -!

Nie!

-Oj to będzie wpierdol!

No ok ok już daje!

Jeżeli nie dasz mi - odwiedzę cie w domu więc zacznij się bać;D

Jeżeli dasz mi - odwdzięcze się tak samo:)

Opublikowano

Na dwóch wcześniejszych tematach nie zdążyłem już wysmarować posta, ale tutaj jeszcze nie zamknięty temat.

Zacznę od tego, że: "Hejter czyli nikt".Ciekawi mnie co latasz jak ze sraczką po tym forum i zakładasz tematy, z których zawsze wynika to samo... czyli nic.

Rozumiem, że masz teraz napiętą sytuację w domu, chodzisz ze spuszczoną głową, odgrażasz się rodzinie, trzaskasz drzwiami może nawet przestałeś odwiedzać swoją podstawówkę, ale na miłość boską...

Nie będziesz top 1! Nigdy nikt normalny po odczytaniu takich postów ja Twoje nie pomyśli, że coś sobą reprezentujesz, oprócz kilku pustych tematów i uzależnienia, które skończy się w dzień wbicia 30-40 lv.

TanG 86lv MetinPL s17 [Sprzedany]

Gatsu 887lv Triadica v2 [Sprzedany]

Cobanga 86lv Animemt2 [Sprzedany]

36636695.jpg

Opublikowano

@Hejter10

Nie rozumiem Cię. Najpierw obrażasz Team EvoniS, że nie wiadomo jacy są źli i niedobrzy, a teraz czekasz na serwer. Powinieneś iść na jakich chiński 4fun i tam sobie grać, bo moim zdaniem EvoniS nie jest dla Ciebie.

Pozdrawiam, Lexical.

neveria_team.png

Opublikowano

Na dwóch wcześniejszych tematach nie zdążyłem już wysmarować posta, ale tutaj jeszcze nie zamknięty temat.

Zacznę od tego, że: "Hejter czyli nikt".Ciekawi mnie co latasz jak ze sraczką po tym forum i zakładasz tematy, z których zawsze wynika to samo... czyli nic.

Rozumiem, że masz teraz napiętą sytuację w domu, chodzisz ze spuszczoną głową, odgrażasz się rodzinie, trzaskasz drzwiami może nawet przestałeś odwiedzać swoją podstawówkę, ale na miłość boską...

Nie będziesz top 1! Nigdy nikt normalny po odczytaniu takich postów ja Twoje nie pomyśli, że coś sobą reprezentujesz, oprócz kilku pustych tematów i uzależnienia, które skończy się w dzień wbicia 30-40 lv.

Zgadzam sie z Toba w 10000%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...