Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na Czym Polega Ten Serwer Dedyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all

Witam chciałem się zapytać na czym polega ten serwer dedykowany co trzeba mieć itp

1. Czy on jest leprzy od serwera na Hamachi

2. Na jakich plikach mogę go zrobić

3. Czy na zmiennym IP mogę go zrobić czy nie

4. Co on takiego daje ten dedyk

5. Czy musze mieć właczone programy np : Navicat , VirtualBox , portmapę

6. Czy za niego się płaci .

7. Jakie trzeba mieć pliki żeby zrobić dedyka

Nie wiem czy takich tematów było jak były to z góry przepraszam

Ale proszę kogoś niech odpowie mi na te pytania ... Z Góry dziękuje

Opublikowano

Serwer dedykowany

Serwer dedykowany (wydzielony) - oddzielny komputer pełniący rolę serwera dla jednego, określonego usługobiorcy, oferowany przez firmy hostingowe. Na takim serwerze klient może instalować oprogramowanie oraz dowolnie konfigurować domyślnie zainstalowany i skonfigurowany system operacyjny. Taki typ serwerów wykupują głównie firmy oferujące usługi internetowe, np. poczta, serwery, strony www, radia internetowe, TV internetowe, czat i dowolne inne aplikacje, hosting.

Serwery dedykowane zarządzane są głównie przez klientów firm hostingowych poprzez protokół SSH, jeśli na serwerze zainstalowany jest system Linux lub pulpit zdalny, jeśli zainstalowany jest Windows, pośrednicy dużych serwerowni często dodają w pakiecie monitoring lub zarządzanie serwerem w przypadku awarii systemu w zamian za wyższą cenę usługi.

Kategoria: Serwery

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Serwer dedykowany

Serwer dedykowany (wydzielony) - oddzielny komputer pełniący rolę serwera dla jednego, określonego usługobiorcy, oferowany przez firmy hostingowe. Na takim serwerze klient może instalować oprogramowanie oraz dowolnie konfigurować domyślnie zainstalowany i skonfigurowany system operacyjny. Taki typ serwerów wykupują głównie firmy oferujące usługi internetowe, np. poczta, serwery, strony www, radia internetowe, TV internetowe, czat i dowolne inne aplikacje, hosting.

Serwery dedykowane zarządzane są głównie przez klientów firm hostingowych poprzez protokół SSH, jeśli na serwerze zainstalowany jest system Linux lub pulpit zdalny, jeśli zainstalowany jest Windows, pośrednicy dużych serwerowni często dodają w pakiecie monitoring lub zarządzanie serwerem w przypadku awarii systemu w zamian za wyższą cenę usługi.

Kategoria: Serwery

Napisałeś to i nic nie zkumałem z tego serwer kupuje poczta itp ... Odpowiedz mi na pytania ... jak w temacie dałem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...