Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Rejestracja Na Http://Www.Beta.Metin2.Com/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jest 14 stycznia więc rejestracja ' powinna ' być otwarta ....ale tak nie jest . I tu nasuwa się moje pytanie czy powodem niemożliwej rejestracji jest Strefa czasowa? tzn.kilka godzin różnicy między polską a Stanami ?

doczonagrafika.jpg
Opublikowano

Witam.

Jest 14 stycznia więc rejestracja ' powinna ' być otwarta ....ale tak nie jest . I tu nasuwa się moje pytanie czy powodem niemożliwej rejestracji jest Strefa czasowa? tzn.kilka godzin różnicy między polską a Stanami ?

Hm.. Moze i to byc strefa czasowa ale nikt ci nie bedzie otwierac rejestracji 15 minut po 12 w nocy... Poczekaj do rana moze otworza.

Opublikowano

To nie strefa czasowa , próbowałem wejść przez aol'a i to samo .

Temat do zamknięcia ! .

a co Ci po AOL'u, on czasu nie cofa

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Dobrze spokojnie, ja tylko uzasadniam to ze pisai ze od 14 stycznia więc tak szczerze to juz 1 minuta po 00:00 powinna byc on ale szczegól :D

Opublikowano

reje juz działa wlasnie sie zarejestrowałem i pobieram clienta wiec w czym problem xD

@edit beta bedzie 3 dni trwała na stronie zegar odlicza;/

transfer miodzio prawie po 900 kb/s mi sciaga xD

To jest ukryta treść, proszę

Taką ściemę to możesz kolegą z podstawówki wciskać <_<

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

włąsnie, reje nie dziala. a czas nie odlicza bety do zamknięcia tylko do otwaracia.

A mam takie pytanko, bo sciąglem clienta z tej strony to odpalam to mam tam serwer ale to jest serwer metin2.com czyli będe musial nowego pobierac czy jak ?? xD

Opublikowano

Albo specialnie otworzą reje gdzies kolo 15 zeby wszyscy mogli sie zarejstrowac, boją sie o dzieci neo ktore ze szkoly puzno wracają xD

Opublikowano

Albo specialnie otworzą reje gdzies kolo 15 zeby wszyscy mogli sie zarejstrowac, boją sie o dzieci neo ktore ze szkoly puzno wracają xD

Te dobre może oni tak specjalnie żeby było jak najwięcej zarejestrowanych reje bd otwarta przez te 3 dni ??:D

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

No no ;D Ty za to powinieneś się udać do szkoły i nie spać na polskim to może byś błędów nie robił :D

Ja wam powiem kiedy będzie otwarta to będzie ;D temat kompletnie bezsensowny :)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...