Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

napisałem czita do counter-strike(sam) od podstaw uczac sie bazy do czita i tzw; hook loaderów oraz dzialania ich(debuger)

poznalem jezyk opengl(wielu uwaza ze to nie jezyk) a teraz poznaje jezyk d3d,

poznalem temat:

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=16974

i wielu pisze ze ten tutek jest napisany haotycznie:BZDURA!!!

ja napisalem czita lącznie z menu wyswietlanym na hud. który ma ochrone przed pb i tym bardziej przed hackshield.

da sie obejsc wszystko tylko trzeba czytac dobre fora i uczyc sie co tam jest napisane!!!

www.gamedeception.net !!!

powiem krotko szukam zapalenców/ lub nie :) którzy beda rozwijali temat wspomagaczy do gier: hl1(rodzina) cod!(rodzina) hl2!(rodzina)

battlefield!(rodzina)

i asembler ;) autooffsets kazda rodzina , hehehe.

ja umiem:

stworzyc baze do gry half life 1 i jej rodziny(counter strike) steam non-steam.( baza pod programowanie opengl)+ dodawac klasy funkje itd;

umiem programowac pod hl2(rodzina) dodawac funkcje ...(poznaje bazy)

ucze sie biblioteki d3d na podstawie:

http://www.dimmension3.spine.pl/// najlepsza strona dla poczatkujacych!!!// bo dopiero poznaje jej funkcje

tutki ebooki:darkwarez.pl

zrobilem czita d3d pod warrocka//jeszcze nie publikowalem.

czego nie umiem:

odnajdywac wartosci offsets pod poszczegolne aspekty w enginie gry multiplayer:( odpowiada za esp(box,name,itd;)

pokaze wam to na przykladzie bardzo fajnej bazy( nie mojej) do gry counterstrike1.6 steam.

OffsetScan ten czit ma cos takiego ja ni w zab tego nie rozumiem( komendy co nie co) ale jak to wyciaga i sledzi wartosci w grze hl1 nie rozumiem.. jak ktos to rozumie to jak ma czas to niech napisze pod warrocka lub inne gry ( cs.16, cod. inne) i i wytlumaczy mi jak to dziala.

znam offets loogery ktore i sa w warrocku i w hl i cs i w innych grach , ale jak to sie dzsieje ze to wyszukuje te offsety , co nie co rozumiem to na podstawie opengl ale nie kumam na clientcie(engine.dll)(nie wazne jakiej gry)wiem ze w gre wchodzi asembler ale jestem w tym jezyku na poziomie bardzo podstawowym i rozumiem ze tlumaczenie mi od podstaw to strata czasu ale prosze o opis profesionalny i zetelny z podstawami a ja sobie to skopiuje do siebie i jak sie naucze asm i postaram sie zrozumiec. i jak zawsze podziele sie src. i txt.

baza z autoffsetami na dole:

http://www.speedyshare.com/139950652.html

chcesz nauczyc sie programowania czitów do swojej ulubionej gry?? zapraszam na stronke xxx zostan koderem hacków do gier!!! wszystko za darmo są tutki video i krok po kroku co i jak.. uwaga zlamiesz kazda gre!!!!!! tylko troche silnej woli a jak nie umiesz po angielsku to uzywaj przegladarki chrome automatycznie przetumaczy baw sie i publikuj czity tutaj

Opublikowano
opengl(wielu uwaza ze to nie jezyk)

a teraz poznaje jezyk d3d

zyj w niewiedzy

to są biblioteki pozwalajace tworzyc scene 3D i 2D

a co z tym idzie takich menu jak w cheatach d3d

Te wielu nie ma racji bo wiekszosc do tacy jak ty co twierdza iz to jest jezyk

a wcale nim nie jest

Co do twojego topica to zobacz moze jak działa CE na source code

Opublikowano
zyj w niewiedzy

to są biblioteki pozwalajace tworzyc scene 3D i 2D

a co z tym idzie takich menu jak w cheatach d3d

Te wielu nie ma racji bo wiekszosc do tacy jak ty co twierdza iz to jest jezyk

a wcale nim nie jest

Co do twojego topica to zobacz moze jak działa CE na source code

a tu sie mylisz bo jak juz sam wiesz biblioteki sa napisane w jakims jezyku czy to statyczne czy dynamiczne a same w sobie wywoluja jakies zdazenie lub potrzebe i jako tako sa jezykiem mam chodz troche racji??

aby napisac jakies zdazenie potrzeba c++ i oto ukazuje nam sie jakas biblioteka do której musimy sie wywolywac, a jak myslisz chociaz by ten kod;

//if(cvar.fullbright)

// {

// if (bFull)

{

// to jest jezyk opengl// a zobacz jak wyglada jezyk c++ w takiej mozliwosci if(mode != GL_TRIANGLES && mode != GL_TRIANGLE_STRIP && mode != GL_TRIANGLE_FAN && mode != GL_QUADS) // Check For walls

{

glDisable(GL_TEXTURE_2D);

tak samo jezyk c++ wywoluje funkcje w bibliotekach statycznych chociazby d3d9

tak samo jezyk opengl wywoluje funkcje w sobie przypisanych bibliotekach statycznych.

wiec jak nie mozemy nazwac jezyka programowania opengl(czyt. graf.) jako jezyk

}

}

}

chcesz nauczyc sie programowania czitów do swojej ulubionej gry?? zapraszam na stronke xxx zostan koderem hacków do gier!!! wszystko za darmo są tutki video i krok po kroku co i jak.. uwaga zlamiesz kazda gre!!!!!! tylko troche silnej woli a jak nie umiesz po angielsku to uzywaj przegladarki chrome automatycznie przetumaczy baw sie i publikuj czity tutaj

Opublikowano

opengl to tylko zbiór funkcji api

to sa tylko biblioteki SDK

Bo np:

PSPTOOLCHAIN bibliteka do robienia programów na PSP

nie można tego nazwać językiem programowania

a powiedz mi teraz cheata d3d możesz napisać tylko w C++ ?

• Dodaj nową pozycję...