Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzieci Evonisa.!

KR3CIQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka a więc , połowa z was jest zbulwersowana serverem chodzi mi tu o wasze negatywne podejście do servera...!

Kurcze dzieci! Ja od 1 klasy gimnazjum gram w metina tylko w weekendy ... A teraz? Jestem w dobrej szkole i ciesze się że sie do niej dostałem i w przyszłości będę miał dobrą prace...

A tu polowa spami o serverze... Lepiej weźcie w ręce książkę i UCZCIE SIE! "NEOSY" ^^ a nie czekacie na coś co tak naprawdę nie istnieje ;P

Pewnie dużo osób powie "Ty tesz czekarz na server" No czekam ale tylko dlatego ze zbliżają się ferie. ^^

Tyle ode mnie ^^

bez reflików

Opublikowano

Mam wyjebane kurwa jaką będziesz miał szkołę czy co tam..nie będziesz tu z takimi tekstami wyskakiwał.

Każdy lubi co innego i mam wyjebane na twoje że w weekend ci mama pozwala czy co tam.

Jak to nie istnieje? a co ss'y udowadniają? filmy? client ?! Przyszłeś się tu pochwalić czy co, bo nie wiem?

Nevrast - Ramsey - Jinno

Zapraszam:)

Opublikowano

Kazdy robi co chce. Nikogo nie obchodzi kiedy grasz w metina i do jakiej szkoly chodzisz. Kazdy ma swoje life i ty nie decydujesz kto co ma robic. <facepalm> sam na pewno klamiesz bo ktos kto chodzi do dobrej szkoly nie pisze takich dziwnych tematow

;)

Opublikowano

kolejny temat typu evonis = " żal " po kiego grzyba temat założyłeś. Nie wiem czy wiesz ale nawet po studiach trafisz pewnie na jakiś zmywak i będziesz zarabiał 800 zł / miesiąc

a ktoś kto olewał gimnazjum / liceum będzie miał odrobinę farta i będzie miał 4x większą wypłatę niż Ty ... wiec po cholere ta Twoja gadka. Czujesz się lepszy ?

Nawet ktos kto nie chodzi do szkoly bo czeka na serwer ... kim Ty kur.wa jesteś żeby go wyzywać od neosow.Jego sprawa nie Twoja. Zastanów się i nie popełniaj 2 razy tego samego błędu

Opublikowano

boshe jakie wy macie problemy , jest wiele gier w ktore warto zagrac - wystarczy poszukac a nie spamowac za kazdym razem

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Opublikowano

a co nas obchodzi twoja postawa do nauki i kiedy grasz w metina mamy w dupie twoje zdanie i powiem co wiekszosc ludzi czy tajacych twój post chce

MY CHIEC EVONIS ALBO NEVRASTA I MY MIEC W DUPIE TWOJE ZDANIE

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Spokojnie panowie,przeciez czekamy na ten serwer nie?

Co do topicu,nie twoja sprawa gdzie sie ucze i jakie mam oceny ale w jednym sie zgodze.Merkon olewa nas wszystki(userow)tym ze jego ostatnia informacja taka dokladna jest z przeszlego tygodnia.

Dla mnie nie warto czekac zeby zarywac sie z opuszczaniem szkoly,bo metin to nie jest zycie tylko zwykla gra a wy wiekszosci sie od niej uzalezniliscie.Pograjcie na innym privku lub po prostu odejdzcie od kompa jak macie takie bzdety pisac.

Powiem wam jeszcze ze mi nie zalezy na tym serwie tak bardzo zeby opuszczac szkoly czy no nie wiem,patrzyc tu w zapowiedziach co 5min.

Odpuscie se;D

sstwc.jpg

Opublikowano

@Topic

O co Tobie chodzi człowieku? Założyłeś kolejny temat o EvoniS, aby zabłysnąć do jakiej szkoły chodzisz? Jeśli trafiłeś do tej " wymarzonej" to gratulacje, ale to nie znaczy, że będziesz traktował wszystkich z góry jaki to jesteś inteligentny. Tak jak tu wyżej się wypowiadali, każdy ma swoje życie i robi z nim co chce. Znam ludzi, którzy na metinie zarabiają więcej niż Ty w tej swojej " dobrej pracy". Zakładacie kolejne tematy, bo prawda jest taka, że macie nadzieje, że Merkon się nad wami zlituje i włączy szybciej serwer i tutaj wielki apel do Merkona i reszty Teamu: Nie nalegajcie naciskom i włączcie serwer dopiero wtedy kiedy uznacie, że mozna go włączyć ! Każdy kto założy nowy temat o EvoniS powinien dostac warna i tyle.

Pozdrawiam, Lexical.

neveria_team.png

Opublikowano

o co chodzi? nie rozumiem wogole tego tematu przeczytalem wszystko w gory do dolu i nic mi z tego niewyniklo

autor pisze cos chodzeniu do szkoly i spamieniu na mpc ale kogo to obchodzi?

nazekajac na spam sam spamisz i znizasz sie do poziomu innych ludzi niecnego pokroju lepiej przeczekac w ciszy i spokoju to wszystko

future2player.png

Serdecznie zapraszam do tematu i głosowania w ankiecie.

:)

Wstaw

add.png:D

• Dodaj nową pozycję...