Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy zagralibyście na takim serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !

Mam takie pytanie do wszystkich ,zagralibyście by na takim serwerku -4fun / no-hamachi na parametrach :

Internet 10mb

Pamięc operacyjna 8gb

Procesor dwurdzeniowy -3.06GHZ (2x3.06) firmy intel .

Otwarty 24 H .

Z działającą stroną WWW.

Z wprowadzoną aktualizacją dzięki której zagra więcej osób -z mniejszymi lagami.

Ze skryptem usuwającym logi.

+ IS za pomocą Dotpay -no cóż prąd i internet też kosztuje :P

Czym by się róznił od innych ? Napewno na początek to brak ulepszaczy , szopy jak na Celestial-World .

Można by zagrać na każdym królestwie ! ale uwaga ..! Wszystkie królestwa spotykają się na jednej mapie -reszta usunięta .. (skasowany TP na nie)

Był by to serwer w stylu PvP . Załóżmy że tą jedną mapą było by któreś M1 . Exp 1000% na start 95 lv. Na tej jednej mapie osiedlone by były bossy ,metiny i wgl.

Stalki i resztę 3ba by dropić . Skille na P można by kupić za odrobinę yang u jakiegos NPC . (max 255lv) .Stalki,truciaki,zlodzieje itp . Tylko mozna by wydropic -np ze szkaty ripka po zabiciu ripera <_< Hwangi ,srebrne ,zlote ,szmaragdowe ,krolewskie - smiercia ,ksiezycowe itp /albo zrobić ,albo kupić w IS . Każdy przedmiot można by zdobyć w grze.

Questy ? Brak - po chuj one .Dodane sztabki - 50-100-200kk. Co wy na to ? Jeśli by to się udało to po zebranej kasie -IS- otworzył bym Dedyka /i trochę trudniejszy by był - nowe mapy ,itp .. aa PS : wierzchowce tez dodane bd . --Client mega leccki do wlepienia na Metka 2010 . Około 40-50 mb. Nawet pewnie nie. Jak myslicie .dobry ten serwer ?

Ktoś kiedyś krzyknął CHCE MINUS ! Teraz to ja jestem tym kimś.

30646.gif

sygnatura159axw2.png

http://www.mpcforum.pl/topic/268015-dlitemshop-za-pomoca-sms-shop/

http://www.mpcforum.pl/topic/273585-dlmapa-w-atlantydzie-v2/

http://www.mpcforum.pl/topic/283539-dlgotowce-na-serwer-by-kierownik/

http://www.mpcforum.pl/topic/271514-dlporadnikdodanie-sztabek-2510-kk/

Opublikowano

Ja na 100% bym na takim nie zagrał.

Można by zagrać na każdym królestwie ! ale uwaga ..! Wszystkie królestwa spotykają się na jednej mapie -reszta usunięta .. (skasowany TP na nie)

To przesądziło o tym, czemu nie. Załóżmy że zostaje m1 smerfów, gracze z innych królestw by nie mogli wyjść z okręgu ochronnego, bo zaraz by zostali zaatakowani -.-

Szczególnie najgorzej by mieli Ci gracze z królestwa w którym najmniej osób gra. Poza tym umiesz zrobić, żeby postać założona w chunjo lądowała po pierwszym lognięciu np. w jinno? o.O Chyba że to nie tak będzie to hmm. Gracz z chunjo wyjdzie z m1 swojego królestwa ale nie będzie mógł wejść z powrotem..

W skrócie: to jest bez sensu.

1280314365-U1.png

Opublikowano

Być może dla Ciebie.Pk zawsze można usunąć . a mapka może być nowa ;0

Ktoś kiedyś krzyknął CHCE MINUS ! Teraz to ja jestem tym kimś.

30646.gif

sygnatura159axw2.png

http://www.mpcforum.pl/topic/268015-dlitemshop-za-pomoca-sms-shop/

http://www.mpcforum.pl/topic/273585-dlmapa-w-atlantydzie-v2/

http://www.mpcforum.pl/topic/283539-dlgotowce-na-serwer-by-kierownik/

http://www.mpcforum.pl/topic/271514-dlporadnikdodanie-sztabek-2510-kk/

Opublikowano

Hwangi ,srebrne ,zlote ,szmaragdowe ,krolewskie - smiercia ,ksiezycowe itp /albo zrobić ,albo kupić w IS . Każdy przedmiot można by zdobyć w grze.

Ja na pewno nie zagram, przykro mi.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Utrzyma z 50-60 osob, jak się robi priva, to jakiegoś pro a nie takiego ;p a jeśli chodzi o IS na no-hamachi to podziękuję.

odniosnie is na no hamaku rowniez podziekuje.......

kilka pomyslow jednak mi sie podoba .... (np 255 lvl przy czym nalezaloby do tego dolozyc rowniez itemki na dany lvl , mapy , oraz zwiekszajace sie bony + oczywiscie brak mozliwosci bicia gracza o powiedzmy ~ 30 llvl mniejszy z tego samego krolestwa )

jednak jak dla mnie i podejrzewam wiekszej ilosci osob siedzacej w tym bagnie :D znudzilo sie juz wbijanie skili na g , p zbieranie yang na ulepszenie czy zbyt dlugi exp ... czy tez oczekiwanie kiedy on :D

exp owszem ale nie w godzine z 89 na 90 lvl (moze w 30 min z 200 na 201 :D) drop niech bedzie taki zeby mozna bylo sobie wydropic wsio co potrzeba na danym lvl a nie ze trzeba miec najlepiej dropy na 17 - 3-41-61 lvl i pilnowac by oddawac exp na gildie :P (jednym slowem mogly by zostac ulepszacze na epiki :D , przy czym powinien ich sie znajdowac caly zestaw :D bizuteria to raz ale nie tylko jednre buty naszyjnik kolce branza kask i tarcze zaznaczam odbugowane :D tarcze ...... bizuterie powinna miec kazda klasa postaci odzdzielna i najlepiej dwudzielna tzn 90 lvl pierwsza kolo 150 -170 lvl druga

bony ............. ciezka sprawa ale nie ma rzeczy nieozliwych :D

po pierwsze bony nie moglyby promowac jednej klasy postaci musialby panowac balans (czyli demokracja wszyscy maja byc rowni ) - nawet na pl'u to nie wyszlo jednak moze komus sie uda :D

po drugie jak wyzej im wyzszy lvl wchodzily by wyzsze ( jednak nadak bylby balans co to znaczy dla porownania ------ dla wojownika jesli dalibysmy bon 100 sily dajmy rowniez nie wiem 10 -20 -25 k hp itd itd )

klient obowiazkowy

hacki niedoprzyjecia

wejscie na spol - niemozliwe

generalnie tak jak dla mnie mialby byc to serwer glownie 4 fun :D , odwiedzilem kilka takowych i napisze szczerze , ze jesli nie lagi inny jezyk to moglbym nawet placic abonament za taki serw :D

reasumujac

nowe bronie nowa bizuteria nowe tarcze nowe zbroje nowe moby ( jesli ma byc 255 lvl gdzies trzeba go wbic :D)

i naj delikatniejsza sprawa :D IS z czegos ten serwer musi zyc :D + na pivo dla tych co slecza nad nim :D

w jakiejs formie musialby byc nieoszukujmy sie :D moze 5 bon moze cos jeszcze nie mam poki co pojecia

co do tych ktorzy od razu nazwia mnie glupcem z powodu powyzszego tekstu (typu po "4 dniach sie znudzi" ) napisze jeszcze jedno co poniektorzy czekali nawet pol roku zeby voofy odpalil ponownie hooly (pisaliu ze nie mieli gdzie grac :D)

a to hamak i w dodatku tylko czubek gory lodowej (tego co mozna by bylo stworzyc :D)

Opublikowano

Nie zagrał bym. I tak jak no hamachi to padnie. A jak widzę gościu chcesz kasy trochę za SM. Postaw dedyka wtedy pogadamy o SM. Wolał bym już na PL grać niż na tym czymś.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Byłoby super, tylko bez głupich 6/7 bonów i z duuużymi normalnymi bonusami np:

- 8 k - 10 k hp

- 20% na ludzi

- absy standard 15%

- int, siła, zre, wit po 65

- wartość atak uw zbroi 1200

- szybkość zaklęcia 20 %

- kd 80%

I możnaby było grać. :D

No i w bonusach występowałyby tylko 2 wartości, żeby ułatwić bonowanie i server byłby cacy że hej, full pvp. ^^

Nie wprowadzałabym lvla na start, nie kasowała królestw ( chociaż jak chcesz). Zrobiłabym duuuży drop yang, lecz niski rate exp. No i nie dodawaj zelonych ros, bo one kompletnie niszczą szamanke, surą bm możesz dać słabsze bronie lub z takim samym magicznym dmg. ^^

Takiego servera bez 6/7 bonów nie ma, na pewno przyciągnie spooro graczy. Tureckich jest takicg dużo, ale żadnego polskiego, więc server będzie oblegany. Tylko dopracuj najważniejsze rzeczy gry i zbalansuj posatcie. ^^

Opublikowano

zrobiłbyś mapkę do expa, jak na CL (CandyLongju) np z mobami z red lasu, i 1 na której odbywało by się pvp. (np. arena ze Spree2)

Exp i drop na takim '4fun' to bez sensu, chociaż stalki i jakieś inne badziewie na start, a potem epiki trzeba dropić, brak możliwości ulepszania.

tak jak ktoś @up powiedział, bez 6/7. bony lekko większe niż na plu..

taki serwer przyciagnał by więcej graczy.. tyle ode mnie. :P

pozdrawiam. :)

bearsjw.jpg

Sygnatura wykonana przez Mephisto1994. Dziękuję.

35868u.gif29476.png

Jebutnij

delete.png. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...