Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z klientem serwera.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Gram na prywatnym chińskim serwerze lxws i mam taki oto problem:Zrobiłem na spolszczeniu jakąś dziwną epicką broń z syrka,której nie widać na spolszczeniu,więc postanowiłem pobrać clienta...Pobrałem chińskiego clienta z ich strony FreeWord5,launchera wsdlq,wypakowałem clienta na dysk D,a launcher do niego,nazwę ikonki odpalającą launchera zmieniłem na polską ponieważ była po CN,wyłączyłem zaporę systemową i gdy chcę go włączyć (odpalam jako adma) nic się nie dzieje ;/ A gdy kliknę więcej razy to pojawia się jakiś komunikat po chińsku,z którego i tak nic nie można wywnioskować...Dodam ze mam windows 7 ;d Tutaj macie ss tej broni zrobiony przez mojego kolegę,któremu działa client i który wbił na moje konto i właśnie zrobił to ss :

To jest ukryta treść, proszę

Jeżeli ktoś wie co z tym zrobić,lub ma jakieś pliki odpowiadające za tą broń (byle abym mógł z niej bić,czy będzie widać bony to nie ważne) lub wie jakie pliki trzeba wypakować z CN clienta to bardzo proszę o pomoc bo zależy mi na tym...za pomoc będzie limit + lub - i 5* lub 1* ^^

Proszę moda o zmienienie nazwy na [Problem]Nowa epicka broń bo zapomniałem dopisać ;/

Opublikowano

Spróbuj wyłączyć antywira, zaporę, uruchom jako admin, jeśli to niepomoże to reinstal clienta.

UP@ Może to dziwnie zabrzmi (lub nie) ale Avasta dość ciężko wyłączyć...dodałem client w Avascie do jakiś tam zaufanych programów czy jakoś tak ^^ Wyłączyłem zaporę i zawsze odpalam jako admina i nadal nic się nie dzieje...