Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie czy w sbocie da się ustawić range np 10 ale zęby nie biegał po całym spocie a jedynie zabijał stojąc ? Farmie postacie na ognach i jeżeli bot cały czas biega to nic nie ubija ...

Opublikowano

Zakładka Training Place i ustaw radius na 25 - 30. Kliknij na "Get current coordinates". Niżej w "Training method" kliknij na "Use current coordinates". :) I tyle.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Train method to nagłówek w zakładce Training Place. ;p

85.jpg

Opublikowano

No to szefie chyba mam innego bota bo u mnie w training place jest training place setting gdzie sa do ustawienia 3 spoty do bieganie pozniej walkback option i script recording ;]

Opublikowano

Ja już dawno nie posiadam sbota. ;p

Wzorowałem się na zdjęciach z tutorialu w tym temacie. :0

85.jpg

Opublikowano

w Zakładce "Trening Place" znajduje sie hunting are.Musisz sobie zaznaczyc jedna z nich "ptaszkime". Stajesz gdzie chcesz mies srodek dajesz get c... cos tam i w r: wpisujesz radius ;]

Opublikowano

Unagi tak wlasnie robie ale jezeli stawiam na gorce na ongach mojego barda to ja niechce zeby on jak szalony po niej biegal i mijal polowe mobow tylko STAL na gorce i w range np 10 zabijal w mbocie jest opcjia dont run on spot w ibot jest dont run if no moobs i prawie kazdym bocie takie cos jest a w tym niema ... troche kiepsko jak na "najlepszego bota" dodatkowo resowanie tez jest zenujace bo musi podbiegac do chlopka ...

Opublikowano

Heh probowalem juz tego kamilu i sprawdza sie tylko jezeli nikt mi nie ksuje ;p jezeli przyjdzie 2 bard i ma range 10 i ustawione zeby nie biegal to to moj bard moze co najwyzej pograc sobie na tej harfie ;p

Opublikowano

Napewno jedzie na innym bo tak jak mowie phbot ma taka opcjie ktorej szukam ibot(darmowy -.-) mbot a wielki sbot niema :/ denerwuje mnie to bo gdyby nie ten bug to byl by idealny dla mnie ...