Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]1 hit killer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem z 1 hit killerem. Otóż gdy gram sobie na prywatnym serwerze EliteMt2 lub na NexusMt2 z 1 hit killerem gra mi się wyłącza i postać zostaje wylogowana. Nie chodzi i to ze po prostu mnie loga tylko cała gra mi się wyłącza. I tu 1 ciekawostka dzieje się to tylko wtedy gdy expię a obok mnie jakiś inny gracz wali w mobki, lub gdy w mieście gracze robią sobie PvP. Proszę o pomoc lub link do jakiegoś dobrego 1 hit killera. Dam +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Grałem niedawno na nexusmt2 z 1hk i nie miałem takiego problemu, 1hk zrobiłem sam z tego tutka, tez zrób i będzie spoko :

To jest ukryta treść, proszę

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A ja wiem ja rozwiązać ten problem. Mialem taki problem 2 tygodnie temu ;P na NexusMT2.1 hit killer dziala na zasadzie odpychania mobów za plansze. Jak jakis noobek załóżmy z żółtków to nas podchodzi i w nas uderza to nas kicka za mapę , I tu jest ciekawostka ten żółtek nie musi miec 1hit-a tylko wystarczy ze my go mamy. Wiec moja rada brzmi tak.: Nie podchodz za blisko ludu bo ciebie tez zacznie kickac . Exp sam. Ale jak juz nie możesz wytrzymać sciągnij sobie tego 1hit-a :

To jest ukryta treść, proszę

to ci powinno pomóc

Szukam osoby która mi zrobi Sygnaturę. PW :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...