Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis .. Obijanie W Bawełne ...

Hejter10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ku .. każdy ma nerwy do czasu , je.. wam maszyna potem client cos nie tak , potem jakies duperele ... tez strona 3 dni .? stronie 3 dni robicie ? to na prawde jestescie super .!! pro elo .!!! nie nie jestem noobem ale mnie wku... tym je.. czykaniem , nie nie jestem nalogowcem , ale po co wy zapowiadacie serva bedzie za tyle ? bedzie za tyle ... co chwile cos sie psuje .? i dlaczego mam clienta zainstalowanego i wyskakuje mi bład

taki o :

????????? ???????

tak ? nie ? i cos trzeba dac to dlatego ze jest off ?

wlaczcie wkońcu tego serva no ile mozna .?

i po co to usuwasz ? chcesz byc " fajny " fajna ? ...

Pozdro dla normal .: x

Opublikowano

bo ekipa teamu niestety jest niezdolna i umi tylko wszystko z robic z poradnikow. Sam nie jestem geniuszem ale nikt z nich sie nie zna na robocie i umi cos wlasnego .

wakow9.png
Opublikowano

Jak dobrze pamietam 6dni temu bylo tutaj tyle ludzi ze to byl normalnie szok tera zostala nas garstka z 300 osob oczekujacych zostalo tylko 20 .

to jest smutne , ale wkoncu to ich wina nie nasz ...

Ale moze wlacza server wkrotce???

837371446280124127260.png
Opublikowano

Hm, bywa. Zmusza ktoś do gry? Nie.

Nie odpowiada wam oczekiwanie to nie czekajcie. Proste. Nie podobają wam się kompetencje Teamu? To po kiego grzyba czekacie na serwer?

Nie opłaca się wydawać niedokończonego produktu. Co wam, konsumentom z tego będzie? Chcecie pod względem technicznym drugie Evenye? Co kilka godzin off? Bo ja nie.

Nie podoba się to nie grajcie. Proste? Proste. Gdy serwer zostanie otwarty, zostaniecie o tym powiadomieni przez Merkona. To żadna filozofia. Nigdy nie była podawana w pełni oficjalna data otwarcia, więc się nie bulwersujcie. A zresztą, róbta co chceta. Tylko nie zaśmietajta forum bezsensownymi "wontami"

Wbijcie se na jakiś xat, np.

To jest ukryta treść, proszę

i tak wyrażajcie swoje niezadowolenia.

A temat zamykam. Taaak, chcę być "fajny". o___O.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...