Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warlock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam problem bo wiem za warlock może robic portale wiem ze jakies kamienie potrzebuje tylko z kad te kameinie wziaść ?? pomoze ktos?

Opublikowano

warlock nie robi portali. Może tylko przywołać ,, szafę'' ( nie wiem, jak to dokładnie nazwać) dzięki której można przywołać innych graczy. Portale tworzy mag. ,,kamienie'' kupujesz u Reagents vendor w każdym większym mieście.

Opublikowano

A kamienie do tworzenia szafy dostajesz za Drain Soul, taki skill poczytaj o nim jak tego potrzebujesz.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

no ja mam te sould share tylko zrobie ten portal i co dalej nie wiem jak sciagnac tych swoim kumpli ktorzy sa w party.... kliknac na cos czy cos?

Opublikowano

Jeśli chodzi o ten skil to nazywa się "Ritual of summoning" i na tbc dawało poprostu suma(przyciągało kogoś z pt) a w WotLK i Cataclysmie stawia szafe.

Jeśli chodzi o zasadę działania, to do postawienia szafy klikasz na spell a 2 os. z pt muszą kliknąć na obwódke wokół ciebie. Jeśli chodzi o zasadę działania sumania to zaznaczasz osobe z pt. klikasz na szafę i osoba z twojego pt klika na obwódkę i całą filozofia, tylko jak osoba summowana odrzuci to nie myśl że to twoja wina bo coś źle zrobiłeś tylko napisz żeby akceptowała.