Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pozyczony Cod

paputek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam orginalne Call of Dury:Black Ops i chciałbym pożyczyć koledze.Istnieje możliwość,że bedzie mógł grać w single jeśli wezmie jakis cd-key z internetu ? Z góry dziękuje za odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli mu pożyczysz płytę i on zanistaluje - nie będzie mógł grać, chyba, że znajdzie jakiś zmodyfikoway .exe w necie. Żeby mógł grać bez powyższego "kombinowania" musisz mu dać też passy do swojego konta. Jeśli mu dasz, będzie mógł grać też w Multi. Ale - jeśli on w danej chwili będzie grał np. w Multi BO, ty nie będziesz mógł.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Dosłownie @up.

Chociaż najlepiej ściągnąć wersję SKIDROW, ja miałem i jestem zadowolony.

Co do @UP to nie można być zalogowanym z dwóch komputerów na jednym koncie steam nie wspominając o graniu w dwie gry na raz. Jeszcze do tego że to MP i SP.

Opublikowano

Dosłownie @up.

Chociaż najlepiej ściągnąć wersję SKIDROW, ja miałem i jestem zadowolony.

Co do @UP to nie można być zalogowanym z dwóch komputerów na jednym koncie steam nie wspominając o graniu w dwie gry na raz. Jeszcze do tego że to MP i SP.

A gdyby poszperał w necie o instalacji NO STEAM ?Może ją przeprowadzić z moich płyt?

Opublikowano

płyta to tylko płyta i jeśli znajdzie CD-keya w necie i przez niego zainstaluje na koncie steam to zadziała ale może zrobić tak jak mówisz że znajdzie sobie Cracka i po zainstalowaniu scrackuje grę i będzie śmigał na non-steam :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Opublikowano

Co ty pieprzysz z tym non steamem... gowno nic nie bedzie mogl.. nie ma jeszcze czegos takiego jak non steam.. jesli by bylo to bym nie wydawal 90 zl na cos co moge miec za freeeee :D

Poco mam robić jaką kolwiek sygne skoro itak mi ją możecie edytować ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...