Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem Z Bf Bc2

666pit666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z z wbiciem na jakiś serwer w Battlefield Bad Company 2 . Mianowicie gdy próbuje wejść to wyskakuje mi : " Przerwano połączenie z internetem. Sprawdź swoje połączenie sieciowe i spróbuj ponownie ."

Dankan6_eune_102_1_text.png

Opublikowano

dziś miałem to samo " Przerwano połączenie z internetem. Sprawdź swoje połączenie sieciowe i spróbuj ponownie ." dodam że porty przekierowane net jest a problem zaistniał :(

widać są problemy te same co z aktualizacją statystyk ;) poźniej wszystko wraca do normy i normalnie działa więc wine to bym raczej szukał w samej grze

10n5bpu.png

1.gif

Opublikowano

To nie wiem czego to może być wina :( Wujek google też nie pomógł :( A i zapomniałem dodać ,że single player też mi nie działa (czekałam 15 min i cały czas mi się ładowało ) .

Dankan6_eune_102_1_text.png

Opublikowano

To nie wiem czego to może być wina :( Wujek google też nie pomógł :( A i zapomniałem dodać ,że single player też mi nie działa (czekałam 15 min i cały czas mi się ładowało ) .

to masz gre coś zjebaną pod x64 i po co ci XP 64bit ??????? masz 8GB ram że aż tak się napalasz na ten system ,wgraj normalny X68 i problemy znikną :P

10n5bpu.png

1.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...