Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miejsce Na Dysku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh robilem dzis formata dysku c ... Mialem zainstalowana na dysku d gre ktora zajmowala 10 gb no ale po formacie patrze na d , a tu gry nie ma sprawdzilem na dysku w sumie pliki zajmuja mi 34 gb a pisze ze wolnego mam z 120 gb tylko 45 wiec cos mi zajmuje te 10 gb.

Jak mysliscie co sie z ta gra stalo albo co mi tyle zajmuje miejsca?

Dam ++

Opublikowano

Jeżeli poprawnie robiłeś formata ,to nie powinienneś mieć żadnych plików poza systemowych ,bez maczania w tym palców.

Sam system -też zjmuje miejsce na dysku,jeżeli zmieniałeś ze starego np win xp -> win7 to banalna sprawa.

Po formacie tej gry nie powinno być,chyba że coś źle zrobiłeś.

Opublikowano

Dzytaj dokladnie ja robilem formata dysku C a gra mi znikla na D po formacie i cos mi to miejsce na D pozera wiec dalej pytam jesli ktos wie co to moze byc lub gdzie ta gra znikla z d?;p;/

Edit :No spoko ;] ale nie sadze zeby wirus sie mi wdarl odrazu po formacie i to po godzinie a pozatym wirusy to raczej na C .. Nic nie sciagalem , wszystkie programy mam sprawdzone.

Opublikowano

Zrobiłes dwie nowe partycje, na C zainstalowałes win a D zostawiłeś surową pewnie.. Sformatuj ją Mój Komputer -> (PPM) Dysk D: -> Formatuj -> zaznacz szybkie formatowanie i sformatuj i zainstaluj grę jeszcze raz.

Opublikowano

Po formacie musisz zainstalować system.

Po formacie masz usunięte wszystko w kosmos, system, filmy, muze i co tam miales. Ty po formacie partycji widzisz czystą partycje która ma wolnego miejsca w 100%. Tylko specjalne programy mogłyby coś odzyskać pod warunkiem ze byś sformatował i nic nie zrobił więcej, tzn nie wrzucił nic na ta partycje.

@Down . zrób może skan. całego kompa,bo coś dziwnie to wygląda.

Opublikowano

Wiem spoko nie raz format sie robilo ale ja robilem c wszystko na d trzymam tylko dziwie sie poprostu ze 10 gb mi zzera cos z d ...

Kk to juz jutro sie z tym pobawie bo dzis to chujnia ...;]