Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

prywatny serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć postawiłem sobie prywatny serwer w domowym zaciszu i wszystko byłoby ok gdyby nie to że podczas łączenia się z tym serwerem mam napis connected i opcje cancel czasami jak nacisnę to, to spokojnie wchodzę dalej i wybieram tam pvp itp ale po wyborze przechodzi dalej do wybierania postaci czy tam światów (pierwszy raz w to gram ;p) i nadal jest ten connected i opcja cancel przeinstalowałem grę wszystko mam spatchowane do 2.4.3 i priv srv mam pod 2.4.3 więc wszystko powinno ładnie chodzić raz miałem taką sytuacje że połączyło się ale pokazało że muszę patcha ściągać i kazało mi zrestartować grę po restarcie ściągał mi 3gb... a tego nie chcę słyszałem że są jakieś launchery więc chciałbym się was zapytać jakiego launchera użyć do prywatnego servera?

Ps. Przeszukałem forum i nie znalazłem żadnego tematu o launcherach

Ps2. W pliku realmlist.wtf mam tak:

set realmlist 127.0.0.1

set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com

Opublikowano
nie jestem pewien , ale może zmień realmlista ? tzn na swoje czy tam ip tego serwera .

też zmieniałem nie martw się czytałem na ten temat za nim się za to zabrałem ale ten problem mnie przerósł kompletnie nie wiem ocb...

Opublikowano

ALe co og obchodzi co ty masz?Ty masz do jkaiegos innego priv serva,a poza tym on nie pytal o realmliste!!!

Czytaj ze zrozumieniem.

Opublikowano
ALe co og obchodzi co ty masz?Ty masz do jkaiegos innego priv serva,a poza tym on nie pytal o realmliste!!!

Czytaj ze zrozumieniem.

chłopaki nie trudzicie się problem praktycznie sam się rozwiązał znalazłem nowszą wersje plików serwera :) wszystko jest ok no może oprócz tego że czasami muszę kilka razy się logować ;p