Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Nowosci Na Metin2.Pl !

esquiss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeci poziom Groty - zapraszamy do testowania!

Drodzy Gracze,

nadszedł czas by rozpocząć Nowy Rok z wielkim hukiem! Jak już wszyscy wiecie, od dłuższego czasu intensywnie pracowaliśmy nad trzecim poziomem Groty Wygnańców. Z przyjemnością informujemy, że nowa zawartość gry jest już prawie gotowa. Zanim pojawi się ona na oficjalnych serwerach, chcielibyśmy poprosić Was o pomoc w testach. Testy mają na celu upewnienie się, że wszystko działa tak jak należy. Będzie to, w pewnym sensie, test wydajnościowy - chcemy sprawdzić jak nowa treść gry będzie działać pod dużym obciążeniem (spora ilość graczy).

Ponownie wykorzystamy publiczny serwer testowy - zapraszamy wszystkich do rejestracji. Proszę pamiętać, że samo zarejestrowanie się nie gwarantuje miejsca na serwerze. Jeżeli serwer będzie przepełniony, to nie będziesz mógł/mogła wziąć udziału w testach - jednak nie ma się co martwić na zapas. Wraz z upływem czasu miejsca na serwerze na pewno się zwolnią.

Rejestracja będzie możliwa od piątku 14. stycznia 2011, konto możesz zarejestrować na następującej stronie:

http://beta.metin2.com

Oczywiście aktywacja konta jest obowiązkowa (trzeba kliknąć na link wysłany na podany podczas rejestracji adres e-mail). Następnie, w poniedziałek 17.01.2011, serwer testowy zostanie uruchomiony i zalogowanie się do gry będzie możliwe. Okres testów zakończy się w poniedziałek 24.01.2011.

Podczas rejestracji będzie można wybrać klasę postaci: po oficjalnym uruchomieniu serwera, na Twoim koncie znajdą się dwie postacie posiadające dwie różne profesje (zależne od wybranej klasy podczas rejestracji). Dzięki temu będziesz mógł/mogła przetestować obie "szkoły". Obie postacie, oprócz 97 poziomu, będą w pełni wyposażone. Dodatkowo, ich statystyki będą rozdane a umiejętności już rozwinięte. Jako bonus, każdy uczestnik testów otrzyma 5000 Smoczych Monet do wykorzystania na serwerze testowym.

Na angielskim forum (UK: http://board.metin2.co.uk/ ) pojawi się dział przeznaczony do rozmów związanych z testami. Oczywiście każdy może się tam wypowiedzieć, jednak proszę pamiętać, że językiem obowiązującym na forum UK jest język angielski. Zdajemy sobie sprawę, że nie wszyscy doskonale znają angielski, w związku z tym postanowiliśmy stworzyć temat również na polskim forum: Dyskusja: trzeci poziom Groty - TESTY (nie musisz uczestniczyć w testach by móc się wypowiadać w tym temacie).

Z góry dziękujemy za Waszą pomoc,

Zespół Metin2.pl.

Skopjowane z forum metin2.pl dla tych którzy przesiaduja tu a nie tam :P

054p.png

Zbieram TYLKO +

Opublikowano

Kopiuj > Wklej Dam ci minusa ...

yyy czytaj na dole skopjowane dla tych ktorzy nie przesiaduja na metin2.pl forum tylko mpc forum pozdro masz tez - :) za nie umiejetnosc czytania z trescia

054p.png

Zbieram TYLKO +

Opublikowano

daje + moze wejde na testy :D

JEŚLI CI POMOGŁEM WEJDŹ TUTAJ

http://www.pajacyk.pl/ I KLIKNIJ W BRZUCH PAJACYKA, W TEN SPOSÓB NAKARMISZ GŁODNE DZIECI... A JEŚLI TO ZA MAŁO TO MOŻESZ MI DAĆ + I 5 NA KANALE... ALE PAMIĘTAJ GŁODNE DZIECI SĄ WAŻNIEJSZE NIŻ + I 5...

Konto YouTube: http://www.youtube.com/user/TheMrBoomGood

Człowiek rodzi się mądry, dopiero potem idzie do szkoły...

Opublikowano

strona beta.metin2.com w ten piątek będzie rejestracja online ten serwer jest od gameforg jak cuś client musicie pobrać new będzie dostępny jak bedzie online lub już jest ja mam z wcześniejszesz bety po angielsku client!

Opublikowano
Skopjowane z forum metin2.pl dla tych którzy przesiaduja tu a nie tam

uuhh. Kawał błędu ;d

Czyli trzeba pobierac ten client z beta.metin2.us ?:/

Kiedyś zbierałem minusy.

Opublikowano

thx za info nie widzialem a raczej poczekam az bedzie na plu bo juz mam 75lev

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Dodany zostanie też 120 lvl do globalnych serwerow I jesli wiecie, beta nadal dziala. Off jest tylko rejestracja

Nick : ZdzisiekHard

Królestwo : Shinsoo

Gildia : Hot

Level : 96

Serwer : Celestial-World

Czas gry : 1 dzien

Opublikowano

Nie będę tam grał, bo akurat nie lubię testować bo i tak żadnych błędów nie wyłapie. Jeżeli ktoś będzie grał, to prosiłbym o przesłanie filmików z tej "nowej" groty, jak wygląda, czy jest duża itd.

Wiedziałem o tym z filmiku FuBu, gdyż wstawił to niedawno, a tak na marginesie, to chyba dzisiaj albo jutro, będzie można się rejestrować jak i grać.

Opublikowano

Ta Beta jest online! konta działają z beta na której była wprowadzona grota v2 itp... więc w czym macie problem? wystarczy pamiętać stare passy i wbijacie :) serwer on tylko rejka off xD

jutro odpalą rejke bo jutro piątek.. czas w którym jest najwięcej graczy po szkole itp. Ja przed chwilą wszedłem na moje stare konto :D 94 lvl i eq ^^

Info ze strony głównej jak komuś się ciężko skapnąć :

The testserver will be online from 17/01/2011 till 24/01/2011. There will be restarts twice a day, at 07.00 and 17.00, so that newly created accounts will get their characters assigned. Please keep all language civil and pleasant. 

Tak wiem po angielsku.. Pewnie dzieci neo nie będą wiedziały co pisze i to jest + :D

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Czyli za 6h start ;]

Masz + bo dopiero teraz się o tym dowiedziałem ;]

@edit

nie popatrzyłem na stronkę, start chyba dopiero za:

1 day, 5 hours, 22 minutes, 39 seconds ;]

nie regulaminowa sygna

Opublikowano

Start za 4h ^^

W oczekiwaniu na nową betę zapraszam do obejrzenia filmiku z startu pierwszej bety i problemów jakie były(by xZander94x):

http://www.youtube.com/watch?v=rY3tL72pxEg

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

Szkoda dopiero jak wróce :)

Ciekawe jak zabić smoka jak będzie po niego 1000 osób.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...