Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Broń Na Snow

NoLive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam do waszej społeczności combat arms pytanie jaką broń wybrać na mapę snow valley (chodzi mi o broń na perma). Chcę tylko bronie typu AR ponieważ już mam DSR-1 Subsonic. Myślałem już nad M416 CQB lecz oczekuje też waszych opinii na ten temat , może napiszecie inne propozycje.

cooltext461246935.png
Opublikowano

M416 CQB jest to uniwersalna broń. Jak już mas DSR1- Subsonick i jeszcze będziesz mial M416 CQB na perma to trochę skilla i jesteś kozak na każdą mapę. M416 CQB ma mały rozrzut, prawie w ogóle nie rzuca nią co nie znaczu że full auto nawalasz :D , ale jest to broń szybka, o małym rozrzucie i w miare dużym ataku. Mój głos pada na M416 CQB.

M417 CQB też jest fajną bronią, ale to już zależy od własnego uznania. Ja bym się zastanawiał nad M416 i M417, ale zapewne wybrał bym wersje 16, ponieważ mam większego skilla nią :D

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

@UP

M4A1 jest słabe na Snow Volley ...

Polecam G36E Valkyrie lub M417 CQB ewentualne jeszcze XM8? jakoś tak ona się chyba nazywa ...

Opublikowano

m416cqb, m417 cqb.... czemu tylko te bronie? ;p Ja bym wybrał albo m417 combat [fyrompista bron] lub jakieś smg na bliskie dystanse? Bo po co ci 2 bronie na dalekie ;p. Jeżeli już coś z smg to oczywiście polecam p90tr.

Opublikowano

Mój zestaw M416 CQB + L96 Arctic wolf

moim zdaniem sprawuje się na każdej mapce xD

No może nie na takich gdzie potrzeba dwie bronie maszynowe .. "Junk Flea"

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

m416cqb, m417 cqb.... czemu tylko te bronie? ;p Ja bym wybrał albo m417 combat [fyrompista bron] lub jakieś smg na bliskie dystanse? Bo po co ci 2 bronie na dalekie ;p. Jeżeli już coś z smg to oczywiście polecam p90tr.

Tr na snow o.O Chyba nie wiesz o czym piszesz ,na Snow Valley każda wersja "giety" + Arctic bo z białym camo .To najlepszy zestaw na tą mapke ;)

42772302458035487749.png

Opublikowano

przecierz poco piszecie ze m417cqb na prema jak to niejest za nxy ? ruszcie glowami -.-

mam w dupie czy mnie lubicie czy nie

ak74m i jestes kox albo m416cqb

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

mam w dupie czy mnie lubicie czy nie

Nie mam pojęcia o co ci chodzi teraz...

Tak jak sądziłem .

Większość poleca CQB .

Z tego co widzę autor olewa swój temat .

Zamykam .

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...