Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xxx

Naxters

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto jest Wierny Stronie MPC to będzie na niej cały czas...

I weź tu bajek nie pieprz że wasze zabłyśnie chyba nie wiem jakie to będzie o lalkach barbie..

A po drugie Mod Weź ten temat zamknij i usuń.

bo rzygać mi się chce gdy widzę 10 latków wypisujących jakieś bzdury ...

cooltext494193452.png

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

cooltext494916336.png

ef0db4404cbc48c98181f069748b2d76.0.gif

Opublikowano

Wasza Grupa Debili do mycia kibli na dworcu a nie hackerska ty wieź bo bym cię jebnął raz w pysk i byś tak się zesrał w gacie że przez tydzień byś nie wygrzebał Tego gówna.

Najlepiej Wiesz co Zrób ?

Idź do lustra i zadaj sobie pytanie czemu ja jestem taki głupi..

Potem weź młotek i jebnij się w głowę !

A jak Chcesz To Ja ci zrobię Ale Tajfun Na Ryju !.

Przepraszam Za Kulturę Ale inaczej nie mogę określić tego pajaca.

cooltext494193452.png

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

cooltext494916336.png

ef0db4404cbc48c98181f069748b2d76.0.gif

Opublikowano

O wowow fajnie. Jak ja bym zrobil Server bys sie nie walamal uwierz mi ; ) wiec po co gadasz i gadasz ; ) jak i tak nic nie zrobisz ; *

wiec "wez kolo i pierdolnij sie nim w czolo ;* "

Opublikowano

@Naxters

Kretynie idz sie uczyc... kurwa udajesz doroslego to czemu wbijasz na mpc po szkole okolo godz 14-15 ? Dzieciak wez sie za nauke a nie zgrywasz kozaka tyle z mojej strony dostaniesz mandat bo to jest karalne myslisz ze policje Ciebie nie znajdzie? Mylisz sie chlopaczku od 7bolesci...

Opublikowano

grupa hackersa mpc zhackuje? haha i za to na policje iditko mozna juz isc a wy tak pisaliscie ze" extrememt2 to hackerzy i na policje ich " buhahahahahahaha co za pizda podaj ts lamko

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...