Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bossy I Drop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zmienić czas respienia się np. 9 ogonów. Szukałem po mapach w hongkong, ale nie mogę znaleźć nigdzie pliku z ID tego bossa. Drugi pytanie brzmi " Jak ustawić drop z demonów, żeby na pietrze z pieczęciami leciało np. z 1 spotu 3 kamienie otwarcia (ale tylko na tym pietrze)"

Prosze o pomoc

Ps: Napisałem już temat moge teraz jakośprefix dodać ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak zmienić czas respienia się np. 9 ogonów. Szukałem po mapach w hongkong, ale nie mogę znaleźć nigdzie pliku z ID tego bossa. Drugi pytanie brzmi " Jak ustawić drop z demonów, żeby na pietrze z pieczęciami leciało np. z 1 spotu 3 kamienie otwarcia (ale tylko na tym pietrze)"

Prosze o pomoc

Ps: Napisałem już temat moge teraz jakośprefix dodać ??

Prefix dodajesz podczas wpisywania nazwy tematu.

Nie wiem dokładnie gdzie się znajduje dokładnie mapa Góry Sohan, ale w niej powinien być plik BOSS.txt i tam szukaj. Co do dropu pieczęci. Wyszukaj ID pieczęci w navicacie, następnie skopiuj chińską nazwę i wyszukaj ją w pliki "mob_drop_item.txt" w honkongu. Pozdrawiam.

Opublikowano

Up

1.O prefiks mi chodzi czy da się dodać jak już napisałem temat.

2. Przeszukałem każdy plik boss.txt w mapach i nie ma w żadnym id 9 ogonów

3. Czy jak zrobi z pieczęciami tak jak mówisz to nie będą dropać na innych piętrach też?? Czy tylko na tym z pieczęciami??

EDIT:

4.Może mi ktoś powiedzieć czy w podstawowych plikach servera (kingkong nie english) jest ustawiony drop stalek po 86 lv w lesie??

5.I czy da się zmienić szanse na ulepszenie "podręcznikiem kowala" ale tylko gdy nim ulepszamy?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co do respu bossów musisz w katalgou hongkong > map > znaleść mapkę na której jest 9 ogonów. Następnie plik regen.txt tam znajdziesz 9 ogonów i będzie podany czas np 1800s (czas piszesz w sekundach)

cavcav.png