Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płatna Rejestracja - Ograniczenie Liczby Spamerów

Płatna rejestracja  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? p?atn? rejestracje ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Może i to nie jest zbyt racjonalny pomysł, jestem randomem, którego i tak oleją, ale wbite ;)

Czy na MPC nie może być płatnej rejestracji ? :

Zalety :

-ograniczenie liczby spamerów, multi ACC itp.

-minimalny zarobek na np. utrzymanie forum

Wady :

-zmniejszenie liczby użytkowników

Zapraszam do dyskusji i głosowania w ankiecie.

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

Generalnie ciekawy pomysł zwłaszcza że dużo jest spammerów i multi napków, ale może to się źle odbić.

Jeżeli już to opłata tylko za rejestracje, bo te vipy nie vipy to takie gówienko...

jakies 4zł oczywiscie w innych walutach i z innych krajów płatnosc by też trzeba było załatwić.

Wątpie żeby cos takiego wprowadzili ^^

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Ja też się zgadzam na to . Oczywiście symboliczna odpłata . 2zł + vat i git.

Lecz jestem tego samego zdania , że team i tak sie na to nie zgodzi :)

Opublikowano

Wielkie nie.! Myślisz że w jaki sposób najlepsi użytkownicy tu trafili.? Przez google i myślisz że by się chciało mu zapłacić 5 zł by pomagać i podzięować.?! To jest bez sensu...

Wielkie NIE

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Tak.

Ale gwałtownie wzrośnie liczba gości i zmniejszy się liczba reputacji otrzymywanej za tuty i zmniejszy się chęć na pisanie tutów.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Tak.

Ale gwałtownie wzrośnie liczba gości i zmniejszy się liczba reputacji otrzymywanej za tuty i zmniejszy się chęć na pisanie tutów.

Gości by było mało, bo działy byłyby widoczne tylko dla zarejestrowanych, i by po chwili wychodzili/rejestrowali się.

Ja jestem na nie.

Opublikowano

Nie.

sam byś pewnie teraz nie zapłacił, a nowy user musiał by zapłacić ...

Jak dobrze wiesz, albo się dopiero dowiesz. Kokosz poprosił nas jeden jedyny raz o "dotacje" która była dobrowolna. Zawsze sam opłacał serwer. Jeśli chcesz pomóc to klikaj w reklamy które są wyświetlane na forum. A nie omijasz ich jak ognia.

Opublikowano

Przeciw. Znacząco spadło by zainteresowanie forum - już widzę kombinacje "jak skołować konto na MPC".

Do tego nie wiem jak to wygląda ze strony przepisów. I jakby było po zbanowaniu konta.

Pomysł nie wypali.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Widzę, że ktoś chce tu wprowadzac noobskie pomysly z polskiej tanie podróbki elitepvpers? ; /

Na nie...

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Keczup i inne spamboty nie są tak wielki problemem jak mogłoby się wydawać.

MPC jest forum stworzonym dla użytkownikom. Czy ktoś z wypowiadających się w temacie chciałby płacić za rejestrację? Nie spotkałam się nigdy z czymś takim przyznam szczerze.

Zdecydowane i definitywne nie.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

MPC forum chciałby jak najwięcej userów na forum. kokosz jasno na początku powiedział, że nie chce od Was brać żadnych pieniędzy. Forum utrzymuje się z reklamy, a dla nas najważniejsza jest liczba userów. To userzy Tworzą forum. My tylko Wami kierujemy i pokazujemy dobrą ścieżkę do sukcesu.

Zdecydowanie na nie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...