Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwaga Na Keya Imetin2

FabixXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcę was ostrzec przed keyloggerem jaki występuje w niezłym serwerze metin2 o nazwie iMetin . Okazuje się że ten serwer to zwykłe oszustwo ... stworzony jest do okradania haseł z innych prywatnych serwerów żeby mieć lepsze eq na innych servach i żeby wszyscy grali tylko na iMetin ale do żeczy . Długo sziedziałem przy tym ale okazuje się że w ich cliencie występuje plik o nazwie Metin2up ... Z metinem nie ma nic wspólnego bo włącza się za każdym odpaleniem kompa ... żeby nie było że to jakiś fake daje dowody co prawda nie ss'owe bo odrazu po wykryciu reinstallowalem kompa :

1.Od 14.01.10 Można używać tylko ich clienta ... Były chyba ze 6 postów że tam jest key ale każdy dostał perma w tym ja :|

2.Pisałem post z ostrzeżeniem ... Znowu perm

3.Mój AVG , Keylogger S&D , i virusscan wskazywał tylko jedno- KEY .

4. Ponad 20osób dostało perma za ostrzeganie

5.Wszystkie nowe itemy,nowe mapy,a nawed !!!Ulepszanie niektórych przedmiotów!!! Wymaga clienta

6.2 konta zhackowane po załapaniu tego keya.

Jakoś administracja bardzo interesowała się tego typu postami i szybko interweniowali wszystko usuwali :\

Proszę uważajcie ten serwer to fake !!! Fajny serwer ale FAKE... to tak nie może być !

Zdaje mi się że dość szybko was poimformowałem bo jak w piątek bedzie mozna grac tylko na cliencie to WSZYSCY potracą konta ;/

POZDRAWIAM I MIŁEGO,BEZPIECZNEGO GRANIA

EDIT:Poprosił bym moda o podpięcie chociaż do piątku żeby jak najwięcej graczy się o tym dowiedziało

67048-obama-vs-osama.gif

Je*nij plusa lub minusa

Opublikowano

właśnie zastanawiałem się czemu mam to w procesach przy starcie systemu... Mnie też zmienili passy do konta.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Hah a to mendy ! Skoro takie rzeczy sie tam dzieja to ide wypowiedziec sie nawet w ich temacie ze takie cos posiadaja ^^... Jezeli administrator serwera ma na celu okradac ludzi to polecam isc do psychiatry.

Opublikowano
Wielu z was piszę straszne głupoty na forum, a więc wyjaśnię o co tak na prawdę chodzi. Plik metin2up zbierał dla nas informację o tym kiedy kto się łączy z naszym serwerem oraz listę podejrzanych procesów. Maił być to hackshiled który okazał się totalnym fiaskiem z powodu błędów patchera który, źle interpretował jego wartości. Napisałem zbierał informację dlatego, że został on wyłączony ze względu na ilość przesyłanych zbędnych danych z którymi i tak nie mogliśmy nic zrobić. Wielu z was też się zastanawia czemu ukryliśmy to przed Wami, a to z tego względu, że przeciętny cheater grający na serwerze nie wie o takim procesie który mógłby wyłączać hacki. Nie wiem kto puścił plotkę, że jest to keylogger ale jest to kłamstwo, ogarnięty programista podglądając działanie procesu szybko stwierdzi, że nie do tego to służy.

Zbędne i głupie komentarze zostawcie dla siebie bo nie będę wyrozumiały. Skan z 43 AV

http://www.virustota...40ac-1294768674

http://forum.imetin.pl/index.php?/topic/3905-plik-metin2up/

Opublikowano

Majza jak się założę jesteś jednym z modów na iMetin !!! To proszę mi wytłumaczyć dlaczego tyle osób straciło konta i dlaczego usuwaliście wszystkie tematy tego typu ?? nie Łatwiej było poprostu wytłumaczyć ? ... Panie

ja mam hasło składające się z przypadkowego ciągu liter wiec przyczyną ZHACKOWANIA BYŁ KEYLOGGER noo ... ciekaw jestem jak teraz sie wytlumaczycie ... nie wiem dlaczego ale virustotal mi na wszystkiech (oprócz trzech) antivirach wykrylo keya

67048-obama-vs-osama.gif

Je*nij plusa lub minusa

Opublikowano

Ja Wam powiem tak .

Ostatnio pisze do mnie z 4 graczy czemu sms shop nie wydał im items. Między innymi chodziło o Szmaragdy-Szafiry.

Odpowiedziałem żeby napisali Do GA.

Na drugi dzień Pisze do mnie 1 z 4 tych graczy z informacją że GA Zbanował 3 jego kolegów.

Pytam dlaczego dostali bana . odpowiedział że Ga zbanował ich za to że oskarżają go o kradzież Items.

Mimo tego pomyślałem sobie Że jak nawet ten sms shop był nie czynny . to czemu nie było żadnych inforamcji na temat że jest zamknięty???.

Dziwna sprawa .

Kilka Dni później sytuacja powtarza się i dostaje bana Mój kolega który pisze mi na Gadu że dostał Bana za to że upomniał się o to że sms nie wydał mu itemki .

Napisałem Do GA Żeby od Banował mi kolegę bo wydawał jednak pieniądze a bana za darmo ma.

Odpowiedzi Do dziś nie dostałem..

Stwierdziłem Że Serwer To Zwykła Podpucha na kasę . I Skończyłem grę na tym serwerze .

A tu jeszcze czytam teraz że jakieś keye są . to już wgl sobie teraz pomyślałem..

cooltext494193452.png

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

cooltext494916336.png

ef0db4404cbc48c98181f069748b2d76.0.gif

Opublikowano

Ja Wam powiem tak .

Ostatnio pisze do mnie z 4 graczy czemu sms shop nie wydał im items. Między innymi chodziło o Szmaragdy-Szafiry.

Odpowiedziałem żeby napisali Do GA.

Na drugi dzień Pisze do mnie 1 z 4 tych graczy z informacją że GA Zbanował 3 jego kolegów.

Pytam dlaczego dostali bana . odpowiedział że Ga zbanował ich za to że oskarżają go o kradzież Items.

Mimo tego pomyślałem sobie Że jak nawet ten sms shop był nie czynny . to czemu nie było żadnych inforamcji na temat że jest zamknięty???.

Dziwna sprawa .

Kilka Dni później sytuacja powtarza się i dostaje bana Mój kolega który pisze mi na Gadu że dostał Bana za to że upomniał się o to że sms nie wydał mu itemki .

Napisałem Do GA Żeby od Banował mi kolegę bo wydawał jednak pieniądze a bana za darmo ma.

Odpowiedzi Do dziś nie dostałem..

Stwierdziłem Że Serwer To Zwykła Podpucha na kasę . I Skończyłem grę na tym serwerze .

A tu jeszcze czytam teraz że jakieś keye są . to już wgl sobie teraz pomyślałem..

cooltext494193452.png

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

cooltext494916336.png

ef0db4404cbc48c98181f069748b2d76.0.gif

Opublikowano

Majza prosze patrz UP ... Zobacz jak zaniedbyeujecie ten server... Patrze na forum iMetin2 i full osob sie skarzy o bany za nic no ludzie litości . Powiem szczerze że serwer jest super ale za to WY czyli wszelaka ADMINISTRACJA jest moze nie do bani ale za bardzo nie potraficie sie z tym obchodzić

67048-obama-vs-osama.gif

Je*nij plusa lub minusa

Opublikowano

No i co z tego ze keylogger , nie kupujcie nic z isu idioci - ceny z kosmosu,

Mi tam jakos nikt nie zajebal konta, grajci9e na spol od kamerka ,

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Opublikowano

Jak grałem na tym privie to po 3 dniach okradziono mi woja na Plu 72 lvl s.4 ps miałem takie same passy jak na iMetin2

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

wierzcie im dalej w to co administracja pisze o tym pliku jesli znikaja konta wam to na policje i formata bo stracicie poczty etc z tym nie ma zartow

ban.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...