Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forum ...

masny3214

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym postawić Ip.Board ale nie wiem jak i jeszcze czy to jest płatne jeżeli tak to proszę o darmowe skryty forum podobne do tego tylko nie by Przemo

Opublikowano

@UP dzięki za rady ale na tych forach nie ma dobrych funkcji Admin czyli nie ma np tych statusów i podpiananie temató czy Rangi Kid Mod i tworzenie wlasnych rang np mpc media team

Opublikowano

to kup sobie IP.B i go nie ograrnij ...

czego Ty wymagasz od Darmówek ?

Opublikowano

Jakbys sobie poczytal dokladnie specyfikacje i dokumentacje techniczna tych skryptow co polecil kolega . Nastepnie gdzies poczytal o administrowaniu takimi skryptami na forum to bys spokojnie takie rangi zrobił.

IP.BOARD nie jest darmowe tak samo jak vBulletin .

Musisz na nie troche pieniedzy wyłożyć by dostać licencje i zgode na uzywanie ich.

A te od kolegi ,ktory je polecil sa zupelnie darmowe wiec bez obaw za darmo mozesz je stawiac.

jqeuR.png

Opublikowano

lol

Nie ma tutków do tego, bo każdy idiota by potrafił dodać nową grupę (typu kidmod), wystarczy użyć mózgu...

Tematy można podklejać niemal na każdym skrypcie forum, a nie tylko na IP.B

Opublikowano

IPBoard jest płatne, postaw sobie na MyBB/phpBB 3/Simple machines forum

Ten kolega dał ci bardzo dobre darmowe skrypty forum... a opanowanie wszystkiego w nich mozna opanowac bez tutkow . Wystarczy metoda prob i bledow :D.

jqeuR.png

Opublikowano

w każdym ze skryptów darmowych stworzysz bez problemów dowolne rangi! Potem wystarczy poustawiać uprawnienia i masz wszystko jak trzeba.

Z darmowych skryptów najlepszy będzie SMF potem myBB i phpBB3 . Porównań tych skryptów jest dużo na internecie wiec nie mam sensu pisać o nich tutaj.

Dobrym jeszcze i mało znanym ( i chwilowo mało rozwijanym ) skryptem jest callisto (podobne nawet wyglądem do iPB - to nie moja opinia )

Co do płatnych skryptów najlepszy jest vBulletin ( to też nie moja opinia aczkolwiek popieram ją ). NIe polecam instalować wersji nulled które można pobrać z netu - łatwo je wykryć, są problemy z aktualizacją ( skoro nie umiesz stworzyć grup to się nawet nie bierz za nulle).

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

wpisz w google callisto a przeniesie ciebie do ich strony - tam masz zainstalowane forum i ocenisz czy ci się spodoba

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

@UP dzięki macie może stronkę z darmowymi szablonami do forum ?

na stronce callisto masz gotowe style

a jak ci sie style nie podobaja to sciagasz pliki graficzne z serwera i przerabiasz je sobie w paincie czy w czyms

Opublikowano

geeeezzzz gościu Ty masz większe problemy niż murzyn głodujący w afryce ... chcesz tuta jak podkleić temat ? ! no kurde bez jaj ...

robisz sobie forum i się tego musisz sam nauczyć ... jak chcesz być adminem skoro nie znasz podstaw .... przecież te forum będzie gorsze niż słit brokacik ... chyba że chcesz zrobić forum jak kalafior.tk gdzie nawet moderator spamuje ... i nic tam nie jest karane.

Opublikowano

@UP

Przeczytaj to co napisałeś, bo to nie ma sensu.

Jeśli chodzi Ci o styl z IP.B pod darmowe forum to nie - nie ma takich.

Style pod IP.B są robione tylko pod IP.B, chyba że sam taki zrobisz lub ktoś zrobił jego podobiznę.

Nie zabieraj się za to bo nic z tego nie wyjdzie, pewnie hostingu darmowego nie założysz nie mówiąc już o instalacji....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...