Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Działającego Injectora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy kto mi podal jakis link do innego dzialąjącego Injectora bo u mnie Injector - PerX nie dziala. Mam system Win 7 Home Premium x64 i chcialem korzystac z FishBot_by_laik gdzie wlasnie jest ten [uG]Injector - PerX ... po nacisnieciu na start w FB to wyskakuje taki blad.

botf.png

Wiec domyslam sie ze Injector nie dziala prawidlowo w systemie Win7. Dodam ze zrobilem wszystko zgodnie z filmikiem na YT . Ogolnie to gra sie nie wylacza tylko poprostu nie mozna lowic bo blad wyskakuje.

Czy zna ktos dzialajacego injectora ktory moze rozwiazac ten problem?

Pozdro

Opublikowano

Zablokowalem HS. Uzywam program lock.exe do tego gdys uzywam SharkBota. W takim razie czemu uzywajac Sharbot na obejsciu mi nie wykrywa ale jak probuje uzywac twojego injektora to mi wykrywa?

Opublikowano

Po pierwsze: http://www.mpcforum.pl/topic/274814-download-fishbot-special/page__p__1896690#entry1896690

I nie musisz bawic się z Injectorami.

Po drugie: błąd ten wyświetla się ,gdy wersja Metina jest niespatchowana i niestorentowana.

Na pewno bedzie dzialac jak spatchujesz i storrentujesz , gwarantuję ;)

Jak nie zadziała możesz dać mi kopa ;P

Pozdrawiam ;)

PS: lockery HSa itd. nie blokują wyrzucania błędow z tego co mi wiadomo tylko tego, że nie dostaniesz bana bo nie wysla logow..;p

Opublikowano

Sprobuje tego skompilowanego. Moze pofarci i zadziala. Kopa przez monitora niestety nie moge dac xD

Edit: Nie dziala Panie!!. FB1 lub FB2 sie uruchomil (nawet z prawa administratorska) ale nie ma Fishbota. :angry:

Opublikowano

Sprobuje tego skompilowanego. Moze pofarci i zadziala. Kopa przez monitora niestety nie moge dac xD

Edit: Nie dziala Panie!!. FB1 lub FB2 sie uruchomil (nawet z prawa administratorska) ale nie ma Fishbota. :angry:

http://www.mpcforum.pl/topic/275107-tutorial-injectorfb-odpalane-jednym-plikiem/

Dawaj to i lecisz ^^

Może masz inny system niż ten w którym robiłem, dlatego jak zbindujesz sam to nie będzie mam nadzieję już problemów ;)

Powodzenia ;)

I nie złość się tylko kop :D